CELEBRITIES

Anne Hathaway: «Στην εγκυμοσύνη, δεν είναι όλα ρόδινα. Γιατί να ντραπώ;»


JTeam

23 Μαρτίου 2022

Anne Hathaway: «Στην εγκυμοσύνη, δεν είναι όλα ρόδινα. Γιατί να ντραπώ;»
«Είναι θρήνος, κι αυτό είναι κομμάτι της ζωής». Η ηθοποιός μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για την μητρότητα και όχι μόνο, στην τελευταία της συνέντευξη.

Η Anne Hathaway φωτογραφήθηκε για το digital εξώφυλλο του WSJ Magazine, ήταν υπέροχη και μίλησε για όλα – από τη δουλειά, μέχρι το πώς η μητρότητα άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Όπως αποκάλυψε, δεν αισθανόταν απόλυτα προσγειωμένη και παρούσα, μέχρι που απέκτησε τα δύο παιδιά της, τον Jonathan Rosebanks και τον Jack.

«Δεν είναι πως δεν είχα την ακεραιότητά μου, αλλά η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνω απόλυτα αληθινή στον κόσμο μου, σε κάθε επίπεδο», εξήγησε. «Κι αυτό σημαίνει πως σταμάτησα τις ανοησίες που συνέβαιναν μέσα μου. Και είναι αυτά τα μικρά διαλείμματα που επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει, που σε βοηθούν να καταλάβεις πως δεν είσαι η καλύτερη που μπορείς».

Ενώ είναι ευγνώμων για τους γιους της και δε θα την ενοχλούσε αν μεγάλωνε την οικογένειά της, αναγνωρίζει ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις.

«Υπάρχει αυτή η τάση να παρουσιάζουμε το να μένεις έγκυος, να κάνεις παιδιά, λες και είναι όλα ωραία. Αλλά από τη δική μου εμπειρία, γνωρίζω πως τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Και όταν βλέπεις ότι κι άλλες έχουν νιώσει τον πόνο σου… απλώς το σκέφτεσαι, εγώ νιώθω ότι είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία, για να μη νιώθω μόνη στον πόνο μου», είπε.

«Θέλω να πω, για τι να ντραπώ; Είναι θρήνος, κι αυτό είναι κομμάτι της ζωής».

Όσο κι αν η Anne Hathaway λατρεύει τη δουλειά της, δε θα ήθελε να δει τα παιδιά της στο Hollywood όσο είναι μικρά. Θα προτιμούσε να κάνουν άλλα πράγματα, μέχρι να ωριμάσουν. «Έχεις όλον τον χρόνο του κόσμου για να γίνεις ηθοποιός», εξήγησε. «Παιδί μπορείς να είσαι μία φορά».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.