CELEBRITIES

O Tom Hanks πήγε ακάλεστος σε γάμο, ξανά, αλλά τώρα δεν έδωσε ούτε την ευχή του


Στεφανία Παπαδημητρίου

23 Μαρτίου 2022

O Tom Hanks πήγε ακάλεστος σε γάμο, ξανά, αλλά τώρα δεν έδωσε ούτε την ευχή του
Instagram @rachelrowland
Πήγε, φωτογραφήθηκε και έφυγε, έτσι απλά υπέροχος

Τον Οκτώβριο, ο Tom Hanks πήγε ακάλεστος σε έναν γάμο. Δεν έκανε δώρο στο ζευγάρι – χάρισε μόνο μερικές συμβουλές. Τώρα, στο Pittsburgh, ο ηθοποιός όχι απλώς εμφανίστηκε απρόσκλητος, αλλά φωτογραφήθηκε με τη νύφη και τις παρανύμφους κι έφυγε. Χωρίς συμβουλές, χωρίς καν να δώσει την ευχή του.

Η φωτογράφος Rachel Rowland, η οποία ανέλαβε την τελετή, δήλωσε στο Pittsburgh Post-Gazzette πως όλες τους «αρχίσαμε να φωνάζουμε και είχαμε σοκαριστεί από τη συνάντηση».

«Τα χάσαμε», συνέχισε. «Οι παράνυμφοι βγήκαν από τη λιμουζίνα και πόζαρε στις φωτογραφίες, έδωσε συγχαρητήρια και, όσο γρήγορα έφτασε, τόσο γρήγορα είχε φύγει. Ήταν τόσο γλυκό και αστείο!»

«Είσαι πανέμορφη. Χαίρομαι τόσο για εσένα», ψιθύρισε στο αυτί της νύφης, η οποία σκεφτόταν σκηνές από τον Toy Story – ναι, την ώρα που της ψιθύριζε.

Jenny.Gr
Instagram @rachelrowland

Το φθινόπωρο, περπατούσε αμέριμνος στην παραλία, είδε ότι γινόταν ένας γάμος, πέρασε να πει ένα γεια και να συγχαρεί το ζευγάρι.

Η Diciembre και η Tashia Farries δεν περίμεναν να τον δουν μπροστά τους. «Ζούσαμε τόσο τη στιγμή οπότε σοκαριστήκαμε όταν μας πλησίασε και μας πήρε λίγη ώρα μέχρι να τον αναγνωρίσουμε. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα», δήλωσε η πρώτη στο TODAY.

Ίσως λοιπόν αυτό είναι το χόμπι του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS