CELEBRITIES

Ο Tom Hanks απέλυσε κάποτε έναν ηθοποιό. Εκείνος το έκανε podcast και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις


Κλέλια Φατούρου

4 Μαρτίου 2022

Ο Tom Hanks απέλυσε κάποτε έναν ηθοποιό. Εκείνος το έκανε podcast και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις
Getty Images/Steve Granitz/Contributor
Ο Tom Hanks απέλυσε κάποτε ηθοποιό επειδή είχε νεκρό βλέμμα και εκείνος, ο Connor Ratliff δηλαδή, το έκανε podcast. Τώρα ο Hanks καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Αν υπάρχει ένας επώνυμος που του έχει αποδοθεί ο τίτλος του καλύτερου ανθρώπου στον κόσμο, αυτός είναι ο Tom Hanks. Είναι αντικειμενικά γλυκύτατος, ερωτευμένος με τη γυναίκα του, καλός πατέρας και πρωταγωνιστής σε αμέτρητες ταινίες που λατρέψαμε. Περίμενες ότι θα υπήρχε μία ιστορία που θα ανέτρεπε την εικόνα του "nicest guy in the world"; Ούτε κι εμείς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 2000, ο Connor Ratliff μόλις είχε τελειώσει τη Δραματική Σχολή και έψαχνε τον πρώτο ρόλο του. Και ενώ συμφώνησε να συμμετάσχει στη μίνι σειρά του HBO, World War II, έμαθε ότι αυτό δεν θα συμβεί επειδή ο Tom Hanks, που θα σκηνοθετούσε το συγκεκριμένο επεισόδιο, έκρινε ότι ο Ratliff έχει "νεκρό" βλέμμα.

Οι λέξεις "Dead Eyes" έγιναν ο τίτλος του podcast του, το οποίο βασίστηκε σε αυτή την ιστορία αποτυχίας και βαθιάς απογοήτευσης και στις 10 Μαρτίου θα κάνει φινάλε (ο 3ος κύκλος) με καλεσμένο, ναι καλά κατάλαβες, τον Tom Hanks. Ο σπουδαίος ηθοποιός έμαθε για την ύπαρξη του podcast από τα παιδιά του και τώρα έρχεται για να κάνει αποκαλύψεις και να δώσει τη δική του εκδοχή. «Θέλεις να με φιλήσεις ή να με χαστουκίσεις;» φέρεται να λέει στον οικοδεσπότη.

Να πούμε κάπου εδώ ότι ο Ratliff δεν ξεκίνησε αυτή την εκπομπή για να κατηγορήσει τον Hanks, αλλά για να μιλήσει για τις απογοητεύσεις, καλώντας και άλλους επώνυμους να κάνουν το ίδιο. «Όλοι έχουμε να πούμε μία ιστορία που κουρέλιασε την αυτοπεποίθησή μας. Ήθελα από πάντα να μιλήσω μαζί του για αυτό. Αν δεν το θυμάται, καλώς. Αν το θυμάται όμως, θα ήθελα να το αναλύσουμε». Όπως και έγινε.

Όπως υποστηρίζει ο παρουσιαστής, η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα και αναπόφευκτη. Το θέμα είναι το πώς σου σερβίρουν τα άσχημα νέα και πώς μπορεί να γίνει με εποικοδομητική κριτική και όχι με σκληρότητα. «Είναι και ποιος σου το λέει. Αν μου έλεγε ο James Cameron ότι έχω νεκρό βλέμμα, θα το δεχόμουν επειδή ξέρω ότι είναι αυστηρός. Αλλά από τον Tom Hanks σε διαλύει». Ο Hanks πάντως, ως καλεσμένος, είχε να μοιραστεί μία σχετικά παρόμοια ιστορία. Η σκηνοθέτιδα Penny Marshall τον είχε διώξει από το μοντάζ επειδή του είπε ότι θα ειπωθούν απαράδεκτα σχόλια για κάθε λεπτομέρεια της ταινίας, αλλά και για τον ίδιο τον Hanks. Τουλάχιστον, εδώ τον προστάτευσαν.

Αυτό πάντως δεν θα είναι σίγουρα το φινάλε του podcast. Οι ιστορίες απογοήτευσης εξάλλου είναι αμέτρητες και όλοι, επώνυμοι ή μη, έχουν να μοιραστούν τη δική τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS