CELEBRITIES

Το αεροπλάνο της Miley Cyrus χτυπήθηκε από κεραυνό. Όντως.


JTeam

23 Μαρτίου 2022

Το αεροπλάνο της Miley Cyrus χτυπήθηκε από κεραυνό. Όντως.
Το αεροπλάνο της Miley Cyrus έκανε αναγκαστική προσγείωση και μάλιστα το επικοινώνησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Αυτές τις μέρες η Miley Cyrus κάνει tour στη Νότια Αμερική για συναυλίες αλλά ένα ξαφνικό ατύχημα διέκοψε απότομα τα σχέδιά της. Ενώ βρισκόταν καθοδόν προς την Παραγουάη, το αεροσκάφος της χτυπήθηκε από κεραυνό. Ναι, πραγματικό κεραυνό.

Η Cyrus δημοσίευσε στο Instagram αργά το βράδυ της Τρίτης ένα video από την περιπέτεια που πέρασε. Στο σύντομο video οι επιβάτες αντιδρούν με τρόμο (λογικό) καθώς μια αστραπή φαίνεται έξω από τα παράθυρα του αεροπλάνου.

«Προς τους θαυμαστές μου και όλους όσους ανησυχούσαν για την πτήση μου. Το αεροπλάνο μας βρέθηκε σε μια μεγάλη απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το πλήρωμά μου, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν όλοι μαζί μου είναι ασφαλείς μετά από αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη».

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες προκάλεσαν αυτό το ατύχημα αλλά ευτυχώς το αεροπλάνο πρόλαβε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.