CELEBRITIES

H Kristen Stewart και η Dylan Meyer έφεραν την αγάπη στα Όσκαρ με το red carpet φιλί τους


JTeam

28 Μαρτίου 2022

H Kristen Stewart και η Dylan Meyer έφεραν την αγάπη στα Όσκαρ με το red carpet φιλί τους
GettyImages
Τα φετινά Όσκαρ εκτός από on stage χτυπήματα ευτυχώς είχαν και τρυφερές στιγμές στο κόκκινο χαλί, όπως το φιλί της Kristen Stewart με την αρραβωνιαστικιά της

Η διάσημη ηθοποιός έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν κέρδισε τελικά το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της. Ήταν υποψήφια για το βραβείο του 'Α Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία «Spencer».

Η ίδια εμφανίστηκε στα βραβεία συνοδευόμενη από την την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer. Η 31χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα σατέν σακάκι με κοντό σορτσάκι, πιστή στο punk στιλ της ακόμη και με Chanel, κρατώντας σφιχτά από το χέρι τη σύντροφό της καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο κόκκινο χαλί.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, οι δυο τους ταιριάζουν πολύ και στιλιστικά, ενώ δε δίστασαν να δείξουν τον ερωτά τους μπροστά στους φωτογράφους, ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί που έκλεψε δικαίως την παράσταση.

Jenny.Gr
Getty Images

Οι δυο γυναίκες είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πέρσι η Kristen Stewart είχε δηλώσει πως θέλει να παντρευτεί την Mayer. Λίγο αργότερα, τον περασμένο Νοέμβριο, η Meyer της έκανε πρόταση γάμου. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019, μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από το supermodel Stella Maxwell. Και χτες το βράδυ, Stewart και Meyer ήταν ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια του red carpet.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.