CELEBRITIES

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Δεν πήγαν στα Oscars, αλλά (μάλλον) σε μία σουίτα στο Παρίσι


JTeam

28 Μαρτίου 2022

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Δεν πήγαν στα Oscars, αλλά (μάλλον) σε μία σουίτα στο Παρίσι
https://jenny.gr/celebrities/397455/jennifer-aniston-ayti-i-salata-itan-mesimeriano-tis-gia-10-hronia
Φήμες τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους. Το πιστεύουμε;

Κανείς τους δεν πήγε στην τελετή. Επίσης, κανείς τους δεν πήγε στο after party. Και οι δύο ήταν στην πόλη του έρωτα – συγκεκριμένα, σύμφωνα με tabloid, στην ίδια σουίτα ξενοδοχείου. Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston φαίνεται πως όχι απλώς έχουν καλές σχέσεις, αλλά θυμούνται την παλιά τους συγκατοίκηση.

Η ηθοποιός είναι στο Παρίσι αυτήν τη στιγμή, για τα γυρίσματα του Murder Mystery 2. Το In Touch αναφέρει πως μαζί της είναι και ο πρώην σύζυγός της και «δεν πρόκειται για σύμπτωση», σύμφωνα με μία πηγή. «Το ζευγάρι ξαναζεί τον έρωτά του… Μένουν σε αυτήν τη σουίτα στο Four Seasons George V εδώ και μήνες, και το δωμάτιο κοστίζει $25.000 το βράδυ».

Λέγεται πως «κρατούν χαμηλό προφίλ στο Παρίσι».

«Είναι πολύ κλειστοί, λες και δε θέλουν να το γρουσουζέψουν. Το παλεύουν εδώ και έξι μήνες και βλέπουν πώς πηγαίνει. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Είναι μεγαλύτεροι και πιο έξυπνοι, και ο έρωτάς τους είναι δυνατότερος από ποτέ. Το αισθάνονται σωστό», συνέχισε η πηγή.

Jenny.Gr

Πιστεύουμε τις φήμες;

Αυτό είναι ένα δύσκολο ζήτημα. Το χρονικό διάστημα στο οποίο αναφέρεται το tabloid είναι πολύ μεγάλο – κανείς τους δε βρίσκεται στο Παρίσι εδώ και ένα εξάμηνο. Μπορεί να είναι απλή σύμπτωση, μπορεί να συναντιούνται φιλικά, ενώ το ύποπτο είναι πως ακόμη δεν έχουμε δει καμία κοινή τους φωτογραφία, έστω και σε χαμηλή ανάλυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.