CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker δίνει το Oscar de la Renta φόρεμά της για φιλανθρωπικό σκοπό


JTeam

31 Μαρτίου 2022

H Sarah Jessica Parker δίνει το Oscar de la Renta φόρεμά της για φιλανθρωπικό σκοπό
Splash Ideal Images
H Sarah Jessica Parker έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μοναδικό προσωπικό στιλ όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της και κάθε της outfit στο κόκκινο χαλί είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό

Η ηθοποιός αποφάσισε να συνδυάσει την αγάπη της για τη μόδα αλλά και την αγάπη της για την φιλανθρωπία και να συνεργαστεί με τον οίκο Oscar de la Renta με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την Unicef. Πώς θα γίνει αυτό;

Η Parker θα δώσει σε δημοπρασία ένα φόρεμα που είχε φορέσει στο κόκκινο χαλί. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα λαμπερό γκρι φόρεμα με ροζ τούλι με το οποίο είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα της σειράς «And Just Like That». Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στην resale πλατφόρμα του οίκου «Encore».

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η ηθοποιός μίλησε στο People για αυτή την δημοπρασία:

«Ήταν ένα προνόμιο να φορέσω αυτό το φόρεμα στην πρεμιέρα του And Just Like That πέρυσι τον Δεκέμβριο και νιώθω τιμή που συνεργάζομαι με τους φίλους μου στον οίκο Oscar de la Renta. Όλα τα έσοδα από την πώληση θα δοθούν στη Unicef, έναν οργανισμό που νιώθω ότι στηρίζει τώρα περισσότερο από ποτέ, δεδομένων των γεωπολιτικών συγκρούσεων και τις άμεσες και αυξανόμενες απειλές που αντιμετωπίζουν πολλά αθώα παιδιά. Έχει μεγάλη σημασία να πω αντίο στο φόρεμα με αυτόν τον τρόπο και ανυπομονώ να δω ποια ντουλάπα θα αποκαλεί σπίτι».

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν αναμφίβολα η ιδανική επιλογή για την πρεμιέρα της σειράς αφού τιμούσε και την Carrie Brashaw που είναι πιστή fan του οίκου Oscar de la Renta.

Η δημοπρασία θα έχει ως τιμή εκκίνησης τα 5.000 δολάρια και φανταζόμαστε ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη αφού τόσο ο οίκος όσο όμως και η Parker αποτελούν δυο σημαντικούς λόγους για να θέλουν πολλές γυναίκες να το έχουν στην ντουλάπα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.