CELEBRITIES

Διέρρηξαν την έπαυλη των Beckam- H Victoria, o David και η 10χρονη κόρη τους ήταν μέσα


JTeam

1 Απριλίου 2022

Διέρρηξαν την έπαυλη των Beckam- H Victoria, o David και η 10χρονη κόρη τους ήταν μέσα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αρκετά ριψοκίνδυνη διάρρηξη έγινε στα τέλη του Φεβρουαρίου χωρίς να γίνει γνωστή η υπόθεση ενώ την ώρα της ληστείας βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τόσο o David και η Victoria Beckham όσο και η 10χρονη κόρη τους Harper

Η οικογένεια Beckham έπεσε θύμα ληστείας όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην έπαυλή τους στο Kensington του Λονδίνου. Η ληστεία έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου χωρίς να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστή η υπόθεση ενώ τη στιγμή της διάρρηξης, ήταν μέσα στο σπίτι σχεδόν όλη η οικογένεια.

Κάπως έτσι, τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στον χώρο, το ζευγάρι και η κόρη τους βρίσκονταν σε ένα από τα υπνοδωμάτια του πάνω ορόφου χωρίς να έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει μες στο σπίτι τους. Μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που ο 17χρονος Cruz Beckham μπήκε στην έπαυλη αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών. Ο ίδιος επέστρεφε από βραδινή του έξοδο και βρήκε σπασμένο το παράθυρο σε έναν ξενώνα του σπιτιού και το δωμάτιο ανακατεμένο.

Η οικογένεια φέρεται να έψαξε για τον διαρρήκτη, ο οποίος φυσικά είχε εξαφανιστεί. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στο σπίτι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ανέφεραν ότι εκλάπησαν αρκετά αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών, όπως ρούχα και ηλεκτρικά είδη. Η διάρρηξη εκτιμάται ότι συνέβη μεταξύ 20:30 και 23:30 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ο διαρρήκτης πρέπει να γνώριζε καλά τη δουλειά του αφού ανέβηκε πρώτα στην πύλη και στη συνέχεια σε σωλήνα, προτού σπάσει παράθυρο σε ένα από τα έξι υπνοδωμάτια του σπιτιού. Οι Beckham φέρεται ότι ταράχτηκαν τόσο από το περιστατικό, που ζήτησαν να γίνει επαναξιολόγηση της ασφάλειας της έπαυλης ενώ οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.