CELEBRITIES

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους κυκλοφόρησαν και είναι παραμυθένιες


JTeam

11 Απριλίου 2022

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους κυκλοφόρησαν και είναι παραμυθένιες
Έρωτας, πολυτέλεια και πολλή λάμψη για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα - πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο, χαμηλώστε τη φωτεινότητα της οθόνης σας

Το περιμέναμε καιρό, είχαμε κουραστεί να αναρωτιόμαστε αν παντρεύτηκαν κρυφά και, στις 9 Απριλίου, επιτέλους μπορέσαμε να ηρεμήσουμε. Ο γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz έγινε το Σάββατο 9 Απριλίου, στο σπίτι της στο Palm Beach και, παρότι δε λάβαμε πρόσκληση, χαρήκαμε μαζί τους. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στη βρετανική Vogue – αλλά και το νυφικό, το οποίο ήταν Valentino Haute Couture - θυμίζουν κάτι από παραμύθι.

Η Peltz προετοιμαζόταν για αυτήν την ημέρα έναν ολόκληρο χρόνο. Μετά από πολλές συζητήσεις με τον creative director του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli, και την ομάδα του, δύο ταξίδια στα κεντρικά τους γραφεία στη Ρώμη και δύο fittings στις ΗΠΑ, το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ονειρεύτηκε.

«Η απλότητά του νυφικού ήταν αυτή που το έκανε μεγαλειώδες», είπε στη Vogue η στιλίστριά της, Leslie Fremar. «Δε χρειάστηκε να το φορτώσουμε με λεπτομέρειες, οπότε τελικά περιορίσαμε το κεντητό του κομμάτι». Αντί γι’ αυτό, πρόσθεσαν χειροποίητα γάντια και μια τεράστια ουρά, η οποία το μετέτρεπε σε «έργο τέχνης» - λόγια της Fremar, όχι δικά μας, αλλά συμφωνούμε. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν «απίστευτο» κι η Nicola δήλωσε ότι ποτέ πριν δεν αισθάνθηκε τόσο ξεχωριστή.

Για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα, χαζέψτε τις παρακάτω εικόνες με προσοχή. Έχουν έρωτα, πολυτέλεια και λάμψη – προτού συνεχίσετε, χαμηλώστε τη φωτεινότητα της οθόνης σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.