CELEBRITIES

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν στη Florida


JTeam

10 Απριλίου 2022

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν στη Florida
Instagram/Brooklyn Beckham
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Florida το Σάββατο, 9 Απριλίου

Ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David, Brooklyn Beckham είναι πλέον ο σύζυγος της Nicola Peltz. Το ζευγάρι παντρεύτηκε χτες, Σάββατο, στο Palm Beach της Florida, σε μία λιτή (ας πούμε) τελετή στην έκταση που διατηρεί η οικογένεια της Peltz.

Το πάρτι ξεκίνησε την Παρασκευή, με το ζευγάρι να υποδέχεται φίλους και συγγενείς με κοκτέιλ και διάφορες εκδηλώσεις, μέχρι την κορύφωση του γάμου, το Σάββατο. Η τελετή τίμησε και την εβραϊκή παράδοση ενώ οι μισοί καλεσμένοι ήταν μόνο οι οικογένειές τους. Οι γονείς και τα 3 αδέρφια του 23χρονου Brooklyn και οι γονείς και τα 7 αδέρφια της 27χρονης Nicola. Σύμφωνα με πηγές, ανάμεσα στους celebrity καλεσμένους, ήταν η Mel C των Spice Girls, οι αδερφές Serena και Venus Williams, ο Marc Anthony, η Eva Longoria και ο Gordon Ramsay.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2020 και αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανακοινώνοντάς το στο Instagram με περίσσια χαρά. «Πριν δύο εβδομάδες, ζήτησαν από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και εκείνη δέχτηκε. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο και υπόσχομαι ότι θα γίνω ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας μια μέρα». Αυτή η μέρα ήρθε και το ζευγάρι είναι πλέον σύζυγοι, αν και το είχαν αναβάλει εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, είχαν σφραγίσει αυτή την αγάπη με τατουάζ που έκανε ο ένας για τον άλλο. Ο Brooklyn μάλιστα, έχει χτυπήσει και το όνομα της γιαγιάς της Nicola, που έχει φύγει από τη ζωή.

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε αν η Nicola χόρεψε στον γάμο της, διότι μας ενημέρωσε σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη, ότι δεν μπορεί να το κάνει. Όπως και αν έκλαψε ο Brooklyn, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είναι πολύ πιθανό να του συμβεί. Να ζήσετε και να ευτυχήσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.