CELEBRITIES

Η Grimes είναι έτοιμη να αποκτήσει «εξωγήινο σώμα», γεμάτο λευκά τατουάζ


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Η Grimes είναι έτοιμη να αποκτήσει «εξωγήινο σώμα», γεμάτο λευκά τατουάζ
Instagram @grimes
Η τραγουδίστρια κάνει μία «μεγάλη και αργή προσπάθεια» - η σκέψη μας, μαζί της

Πρώτα, έκανε σχέση (και παιδί) με τον Elon Musk. Μετά χώρισε, είπε ότι ήθελε να δημιουργήσει «λεσβιακή κοινότητα» στο διάστημα, κυκλοφόρησε αγκαλιά με το κομμουνιστικό μανιφέστο. Τώρα, η Grimes θέλει να γεμίσει το σώμα της «εξωγήινα τατουάζ».

Η τραγουδίστρια έκανε ένα υπέροχο τατουάζ με λευκό μελάνι στη συλλογή της, το οποίο είναι ένα μόνο μέρος «της μεγάλης και αργής προσπάθειας να αποκτήσει εξωγήινο σώμα» - αυτό εξήγησε στο Instagram story της, τουλάχιστον.

Jenny.Gr

Το τελευταίο της τατουάζ ξεκινά από το στέρνο της και φτάνει ως κάτω από το στήθος. Η αλλαγή ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021, από την πλάτη της, πάντα με λευκό μελάνι.

«Δεν έχω καλή φωτογραφία γιατί πονάω τόσο που πρέπει να κοιμηθώ, και θα είναι κόκκινο για μερικές εβδομάδες, αλλά θα είναι υπέροχες εξωγήινες ουλές», έγραψε τότε.

Η Grimes άντεξε ώρες, ολοκληρώνοντας το σχέδιο σε μία μόνο συνεδρία. Ο digital designer Nusi Quero έκανε λόγο «για μία θαρραλέα και πανέμορφη απόφαση που η Grimes θα έχει μαζί της από εδώ και πέρα, μία πανοπλία, ένα φασματικό πεδίο που θα την επηρεάζει και θα την προστατεύει με άγνωστους αλλά αναμφίβολα καλούς τρόπους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS