CELEBRITIES

Η Selena Gomez απαντά στους body shamers όπως τους αξίζει: «B*tch, είμαι τέλεια»


JTeam

12 Απριλίου 2022

Η Selena Gomez απαντά στους body shamers όπως τους αξίζει: «B*tch, είμαι τέλεια»
Μερικά πράγματα καλό είναι να μη λέγονται - η γνώμη μας για το σώμα των άλλων, για παράδειγμα. Η Selena Gomez βαρέθηκε τα σχόλια και απαντά σε όλους ακριβώς όπως τους αξίζει

H Selena Gomez έχει μιλήσει πολλές φορές για την υγεία της, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ανά διαστήματα, το σώμα και τις ανασφάλειές της. Τώρα, μέσω TikTok, λέει τη γνώμη της για όλα και παύει να αγνοεί τα σχόλια που τη φέρνουν σε δύσκολη θέση – και πολύ καλά κάνει, αν μας ρωτάτε. Τελευταίος της στόχος; Εκείνοι που τόλμησαν να της κάνουν body shaming.

Σε βίντεο που ανέβασε σε TikTok story λοιπόν, ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι σε όποιον έχει αποφασίσει να εκφράσει την άποψή του για τα κιλά της.

«Προσπαθώ να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία egg rolls, onion rings και σάντουιτς με πικάντικο κοτόπουλο. Αλλά ειλικρινά, δε με νοιάζει το βάρος μου γιατί ο κόσμος θα το κατακρίνει έτσι κι αλλιώς».

«Είσαι πολύ λεπτή», «Είσαι πολύ παχιά», «Αυτό δεν σου μπαίνει», είναι μερικά από τα σχόλια που έχει ακούσει κι αποφάσισε να τα μοιραστεί. «Β*tch, είμαι τέλεια ακριβώς όπως είμαι. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Bye».

Πίσω στο 2019, μίλησε πρώτη φορά για τα κιλά της, στο podcast Giving Back Generation. «Έχω λύκο και νεφρικά προβλήματα και υψηλή πίεση, οπότε αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα υγείας, κι άρχισα να παρατηρώ περισσότερο την εικόνα του σώματός μου», εξήγησε. «Φταίνε τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Και το πρόσεξα όταν ο κόσμος άρχισε να μου επιτίθεται για αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μόνο η αλήθεια μου. Τα κιλά μου ανεβοκατεβαίνουν, ανάλογα με το τι συμβαίνει στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.