CELEBRITIES

Selena Gomez: «Δεν είμαι στο internet εδώ και 4,5 χρόνια. Με κάνει να νιώθω φυσιολογική»


JTeam

5 Απριλίου 2022

Selena Gomez: «Δεν είμαι στο internet εδώ και 4,5 χρόνια. Με κάνει να νιώθω φυσιολογική»
Η Gomez παρουσίασε το Wondermind, μια ιστοσελίδα που ετοιμάζει με τη μητέρα της, Mandy Teefey και την επιχειρηματία και συνιδρύτρια, Daniella Pierson για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και θέλουν να κάνουν δωρεάν μαθήματα ψυχικής υγείας. 

H Selena Gomez έχει μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη ζωή της, και όλα ξεκίνησαν με την πιο απλή αλλαγή: να κόψει το internet. Η 29χρονη star έδωσε συνέντευξη στο Good Morning America, μιλώντας για την απόφασή της να παραμένει offline για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία.

«Δεν είμαι στο internet εδώ και 4,5 χρόνια» αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε: «Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη, πιο παρούσα. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω φυσιολογική». Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως πλέον νιώθει πιο χαρούμενη ενώ το ότι έγινε διάσημη από την παιδική της ηλικία, την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

«Το να μεγαλώνω μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, μου έμαθε πολλά», δηλώνει και κάπως έτσι επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από όλο αυτό ακριβώς επειδή έβλεπε ότι δεν την κάνει να νιώθει «κανονική».

Η Gomez παρουσίασε παράλληλα στα πλαίσια της συνέντευξης, το Wondermind, μια ιστοσελίδα που ετοιμάζει με τη μητέρα της, Mandy Teefey και την επιχειρηματία και συνιδρύτρια, Daniella Pierson για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και θέλουν να κάνουν δωρεάν μαθήματα ψυχικής υγείας.

«Θέλω πραγματικά ο κόσμος να καταλάβει, να δει και να ακούσει αυτά τα άτομα. Αν είμαι γνωστή για κάτι, εύχομαι αυτό να είναι για το πόσο νοιάζομαι για τους ανθρώπους», λέει η Selena, η οποία φροντίζει να αξιοποιεί τον ρόλο της ως influencer για καλό σκοπό.

Η Selena Gomez ασχολείται με την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία κι έγινε διάσημη το 2007 όταν πρωταγωνίστησε στο «Wizards of Waverly Place» του Disney Channel. Από τότε έχει κάνει καριέρα στη μουσική, την τηλεόραση και τη βιομηχανία του κινηματογράφου με πάνω από 309 εκατομμύρια followers στα social media.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.