CELEBRITIES

Δίκη Depp-Heard: Αυτή λέει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά με μπουκάλι, αυτός πως τον αποκαλούσε «χοντρό γέρο»


JTeam

13 Απριλίου 2022

Δίκη Depp-Heard: Αυτή λέει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά με μπουκάλι, αυτός πως τον αποκαλούσε «χοντρό γέρο»
Getty Images
Η διαμάχη της Amber Heard και του Johnny Depp συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Προχθές ξεκίνησε η δίκη και τα όσα συνέβησαν έγιναν, φυσικά, αμέσως viral

H Amber Heard βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορημένου για συκοφαντική δυσφήμηση και τα όσα ειπώθηκαν και από τις δυο πλευρές, αν μη τι άλλο, μας αιφνιδίασαν.

Η δικηγόρος της Amber Heard, Elaine Bredehoft, ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ότι ο Johnny Depp της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού. Μάλιστα, όσο η δικηγόρος της Heard αγόρευε, ο Depp την κοιτούσε με προσοχή και η κάμερα τον κατέγραφε.

Η Amber Heard υπερασπίστηκε τον εαυτό της και απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που δέχθηκε από την πλευρά του Johnny Depp, ο οποίος υποστήριξε ότι έβλαψε την καριέρα του, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στην Washington Post το 2018.

Η αδερφή του Johnny Depp, Christi Dembrowski, πήρε θέση στη δίκη και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του πως φοβόταν για τον αδερφό της.

Η 61χρονη αδερφή του ηθοποιού κατέθεσε στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος του αδελφού της τον αποκάλεσε κάποτε «χοντρό γέρο» όταν έμαθε ότι ο οίκος Dior θέλει να συνεργαστεί με τον ηθοποιό, σύμφωνα με το Hollywood Life.

Η Amber, όπως υποστήριξε η αδερφή του Depp, σημείωσε ότι συνεχώς τον υποτιμούσε και μάλιστα για την πιθανή συνεργασία του ηθοποιού με τον οίκο Dior είχε πει: «Γιατί να θέλει ο Dior να κάνει δουλειές μαζί σου; Εσύ δεν έχεις στιλ».

Ακόμη, η Christi φέρεται να είπε ότι η Amber αρνήθηκε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν τον γάμο, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους δικηγόρους υπεράσπισης της Amber που λένε ότι ο Johnny δεν ήθελε έναν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από έναν μήνα, ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και ο Depp ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια για ηθική αποζημίωση. Ακόμη η δίκη μπορεί είναι σε αρχικό στάδιο αλλά ήδη έχουμε ακούσει αρκετές αποκαλύψεις και από τις δυο πλευρές. Τώρα μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί και ποια θα είναι η τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS