CELEBRITIES

Η Bella Hadid κατηγορεί το Instagram για σαμποτάζ των αναρτήσεών της για την Παλαιστίνη


JTeam

17 Απριλίου 2022

Η Bella Hadid κατηγορεί το Instagram για σαμποτάζ των αναρτήσεών της για την Παλαιστίνη
Δεν είναι λίγες οι φορές που celebrities μίλησαν ανοιχτά για το σαμποτάζ των social media

Μια από αυτές είναι και η Bella Hadid, η οποία έχει πάρει ανοιχτά θέση για την διένεξη
ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, δηλώντας τη στήριξή της στην Παλαιστίνη που είναι και ο τόπος καταγωγής της. Όμως όπως αναφέρει το super model οι αναρτήσεις για την Παλαιστίνη δεν έχουν την έγκριση του Instagram.

Η ίδια ανέβασε ένα Instagram Story και κατηγόρησε την πλατφόρμα για σαμποτάζ. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Το Instagram μου δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ποστάρω στις ιστορίες μου - βασικά μόνο όταν αυτές αφορούν την Παλαιστίνη, υποθέτω. Όταν ποστάρω κάτι για την Παλαιστίνη αμέσως ατύπως μπαίνει απαγορευτικό και περίπου ένα εκατομμύριο λιγότεροι από εσάς μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις και τα στόρις μου».

Jenny.Gr

Δεν έμεινε μάλιστα εκεί, έκανε μια ακόμη ανάρτηση γράφοντας:

«Πω πω δεν μ' αφήνει να κάνω repost εδώ και δυο ώρες!», ενώ συνέχισε με screenshots που επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζει, δηλαδή ότι δεν μπορεί να αναδημοσιεύσει εικόνες από λογαριασμούς που μεταδίδουν τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Jenny.Gr

Η Bella Hadid θέλησε να ανεβάσει φωτογραφίες που αφορούν τις διαμάχες που ξέσπασαν στην Ιερουσαλήμ ανάμεσα σε Παλαιστίνους και την ισραηλινή αστυνομία με αποτέλεσμα πολλούς Παλαιστίνιους τραυματίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.