CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow είχε screensaver τον γυμνόστηθο άνδρα της και τα παιδιά της δεν το πήραν πολύ καλά


Στεφανία Παπαδημητρίου

19 Απριλίου 2022

Η Gwyneth Paltrow είχε screensaver τον γυμνόστηθο άνδρα της και τα παιδιά της δεν το πήραν πολύ καλά
Instagram @goop
Τα παιδιά έκαναν την επανάστασή τους. Μπορεί να τα αδικήσει κανείς, άραγε;

Ένας από τους άγραφους νόμους της digital εποχής, είναι πως οι άνθρωποι που βάζουν τον εαυτό τους φόντο στο κινητό είναι κινούμενα red flags. Μία σχεδόν εξίσου άβολη κατηγορία, είναι εκείνοι που βάζουν το πρόσωπο του συντρόφου τους όχι στο background, αλλά στην οθόνη κλειδώματος. Μία από αυτούς είναι και η Gwyneth Paltrow – ή, καλύτερα, ήταν, επειδή τα παιδιά της το είδαν, ντράπηκαν και το άλλαξαν.

Η ηθοποιός είχε για lock screen μία φωτογραφία του συζύγου της, Brad Falchuk. Μέχρι εκεί, όλα (σχεδόν) καλά. Το θέμα είναι πως ο Brad δε φορούσε μπλούζα κι αυτό στιγμάτισε σχεδόν ανεπανόρθωτα τον 16χρονο Moses και τη 17χρονη Apple.

«Η οθόνη κλειδώματος ήταν μία εικόνα του Brad χωρίς μπλούζα», παραδέχθηκε η Paltrow στο blog της Goop. «Αυτό τραυμάτισε τόσο τα παιδιά μου που πήραν το τηλέφωνο κι έβγαλαν αυτήν τη σέλφι», πρόσθεσε κ έδειξε τη φωτογραφία με την οποία αντικατέστησαν εκείνη του πατριού τους.

Μπορεί να τα αδικήσει κανείς, άραγε;

Jenny.Gr

Πίσω στον Ιανουάριο, η σταρ παραδέχθηκε πως δεν είναι και η πιο cool μαμά που θα μπορούσε να έχει κανείς. Όπως αποκάλυψε στα IG stories της, αυτή είναι και η γνώμη των παιδιών της.

Αυτό δεν την πτοεί, ωστόσο. Πρόσφατα ανάρτησε φωτογραφία του Moses, με αφορμή τα 16α γενέθλιά του. «Από τη μέρα που ήρθες σ’ αυτόν τον κόσμο, εκείνο το πανέμορφο ανοιξιάτικο πρωινό στη Νέα Υόρκη, τον έκανες ένα καλύτερο μέρος. Με κάθε σκέψη, πράξη και ένστικτό σου, κάνεις τους άλλους να νιώθουν πως τους ακούς, τους βλέπεις και τους υπολογίζεις», έγραψε στη λεζάντα.

Κάποιοι θα το έλεγαν γλυκό, άλλοι cringe. Εμείς θα πούμε πως αν η Paltrow ήταν Ελληνίδα, θα πρόσθετε και πολλά emojis με λουλούδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.