CELEBRITIES

H Deborra-Lee Furness για τις φήμες πως ο Hugh Jackman είναι gay: «Θα ήταν με τον Brad Pitt, όχι στη ντουλάπα»


JTeam

19 Απριλίου 2022

H Deborra-Lee Furness για τις φήμες πως ο Hugh Jackman είναι gay: «Θα ήταν με τον Brad Pitt, όχι στη ντουλάπα»
H Deborra-Lee Furness δίνει την πιο επική απάντηση σε όσους λένε ότι ο σύζυγός της είναι gay

Η σύζυγος του Hugh Jackman, Deborra- Lee Furness, αναφέρθηκε στις φήμες, ότι ο σύζυγός της είναι gay, μιλώντας στο podcast Not an Overnight Success. Η 66χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε με τον 53χρονο Hugh Jackman το 1996 και περιέγραψε τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του ως «αστείες».

Όχι μόνο η ηθοποιός τις αντιμετωπίζει με χιούμορ, αλλά έδωσε και την πιο επική απάντηση όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

«Αν ήταν gay, θα μπορούσε να είναι gay. Δεν θα χρειαζόταν να παραμένει “στη ντουλάπα” πια, και θα έβγαινε με τον Brad Pitt ή οποιονδήποτε. Όχι ότι είναι gay ο Brad Pitt, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ», είπε η 66χρονη.

«Είναι τόσο αστείες φήμες και οι άνθρωποι συντηρούν τα αστεία αυτά πράγματα και είναι βαρετό», συνέχισε.

Οι φήμες που ήθελαν τον Hugh Jackman να είναι gay ξεκίνησαν το 2003 όταν υποδύθηκε τον ανοιχτά gay τραγουδοποιό, Peter Allen, στην παράσταση, The Boy from Oz, στο Broadway. Ως μέρος του ρόλου του, ο Hugh Jackman έπρεπε να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή του Jarrod Emick, στη σκηνή, προκαλώντας έκπληξη στους fans. Το 2018 σε συνέντευξή του, ο ίδιος ο Jackman μοιράστηκε την πεποίθησή του ότι αυτό το φιλί ευθύνεται για τις φήμες που αφορούν τη σεξουαλικότητά του.

Η σύζυγος και συνάδελφός του απαντήσε στον οικοδεσπότη του podcast, Gus Worland, και στην ερώτηση για το πώς είναι να παρακολουθεί τις ερωτικές σκηνές του συζύγου της, αλλά κι εκείνος τις δικές της. «Είναι τόσο παράξενο. Πιστεύω επειδή το έχω κάνει τόσες φορές στο παρελθόν ότι δεν είναι ρομαντικό. Έχεις το φως στο πρόσωπό σου, πρέπει να είσαι στο σωστό σημείο οπότε δεν είναι πραγματικά sexy. Όταν κάθομαι στον κινηματογράφο και βλέπω εκείνον, ειδικά αν είμαι μαζί με τα παιδιά, νιώθω κάπως άβολα», σημείωσε.

«Αλλά όταν είσαι σε σχέση, όλα αυτά είναι απλά χαζομάρες», πρόσθεσε.

Ο Hugh Jackman και η Deborra – Lee Furness γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Correlli στην Αυστραλία το 1995. Παντρεύτηκαν 11 μήνες αργότερα. Έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά μαζί, τον 20χρονο σήμερα Oscar και την 15χρονη, Ava. Μάλιστα τις 11 Απριλίου γιόρτασαν 26 χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.