CELEBRITIES

Πέθανε ο πατέρας του Hugh Jackman- Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

Πέθανε ο πατέρας του Hugh Jackman- Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού

O Hugh Jackman θρηνεί καθώς έχασε τον πατέρα του, Christopher John Jackman, ο οποίος πέθανε ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα στην Αυστραλία. 

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε γνωστό το θλιβερό γεγονός το πρωί της Κυριακής ενώ συνόδευσε το post με τα παρακάτω λόγια: «Τις πρώτες πρωινές ώρες της Ημέρας του Πατέρα (AU), ο πατέρας μου πέθανε ειρηνικά. Και ενώ υπάρχει βαθιά θλίψη, είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και αγάπη. Ο πατέρας μου ήταν, με μια λέξη, εξαιρετικός. Αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του, στη δουλειά του και στην πίστη του. Προσεύχομαι να είναι τώρα σε ειρήνη με τον Θεό».

Ο Christopher John Jackman ήταν λογιστής στο επάγγελμα και είχε παντρευτεί τη μητέρα του Hugh Jackman, Grace McNeil το 1967. Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά, τρία αγόρια και δύο κορίτσια. Όταν χώρισαν, ο διάσημος ηθοποιός ήταν μόλις οκτώ ετών.

Αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός κατάφερε να συγχωρήσει τη μητέρα του και να μιλήσει ανοιχτά για την τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν ήταν 8 ετών. Πήγαινε στο δημοτικό όταν εκείνη τον εγκατέλειψε χωρίς να του πει ούτε αντίο. Η ίδια επέστρεψε στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αφήνοντας τον πατέρα του, Christopher Jackman να μεγαλώσει μόνος του τα παιδιά τους.

Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, οι αδερφές του ηθοποιού, Zoe και Sonya, πήγαν να ζήσουν μαζί με τη μητέρα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ ο Hugh έμεινε πίσω στο Sydney μαζί με τα αδέρφια του, Ian και Ralph. Όπως φαίνεται σήμερα, ο ηθοποιός έχει καταφέρει να αποδεχτεί αυτό που συνέβη, δείχνοντας πως τη συγχώρεσε με την πιο δυνατή αγκαλιά στο Instagram

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.