CELEBRITIES

Η Maria Sharapova είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Alexander Gilkes


JTeam

20 Απριλίου 2022

Η Maria Sharapova είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Alexander Gilkes
Η κορυφαία τενίστρια και, πλέον, επιχειρηματίας, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα γλυκό IG post

Μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, η Maria Sharapova ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Alexander Gilkes. Η αλλοτινή σταρ του τένις και πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε στην παραλία ανήμερα των γενεθλίων της, αγκαλιάζοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Πολύτιμο νέο ξεκίνημα! Το να τρώω τούρτα για δύο, ήταν πάντα η ειδικότητά μου», έγραψε στη λεζάντα.

Όπως είναι επόμενο, τα σχόλια πήραν φωτιά και οι ακόλουθοί της τής ευχήθηκαν τα καλύτερα για αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη.

«Εσείς οι δύο θα κάνετε το πιο φανταστικό μωρό! Συγχαρητήρια για την καλύτερη χρονιά όλων των εποχών», έγραψε κάποιος. Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ουάου, Maria! Είναι τέλεια νέα. Συγχαρητήρια σε εσένα και τον Alex. Οι τρεις σας να έχετε ό,τι καλύτερο».

Η τελευταία φορά που η Sharapova χρησιμοποίησε τα social media για να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, ήταν το 2020. Τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Gilkes. «Είπα το ναι από τη μέρα που γνωριστήκαμε», έγραψε στη λεζάντα. «Αυτό ήταν το μυστικό μας, έτσι δεν είναι;»

«Υπάρχουν ελάχιστα απλά πράγματα για τα οποία ανυπομονώ: Μία αίσθηση σταθερότητας με την οικογένειά μου. Το να χαλαρώνω με μία κούπα καφέ το πρωί. Απρόσμενες εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα. Προγράμματα γυμναστικής της επιλογής μου (χαίρετε, μαθήματα χορού)», είχε γράψει στο Vanity Fair τον Φεβρουάριο του ’20, όταν αποσύρθηκε από το τένις. Φαίνεται πως πλέον έχει όλα όσα ήθελε, και με το παραπάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.