CELEBRITIES

Η Angelina Jolie μάλλον έκανε μήνυση στο FBI και ο λόγος είναι και πάλι ο Brad Pitt


JTeam

21 Απριλίου 2022

Η Angelina Jolie μάλλον έκανε μήνυση στο FBI και ο λόγος είναι και πάλι ο Brad Pitt
Splashnews
H Angelina προχώρησε σε καταγγελία για περιστατικό που συνέβη το 2016 ανάμεσα στην οικογένεια

Σύμφωνα με έντονες φήμες, η Angelina Jolie έκανε μήνυση στο FBI, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ψευδώνυμο Jane Doe. Ο λόγος που πιθανότατα συνέβη κάτι τέτοιο είναι ότι η υπηρεσία δεν κίνησε διαδικασίες δίωξης εναντίον του Brad Pitt.

Όπως φαίνεται να υποστηρίζει η star, το 2016 είχε διαδραματιστεί ένα έντονο περιστατικό που κατέληξε σε καυγά μέσα σε ιδιωτικό jet της οικογένειας. Ο Pitt σύμφωνα με την ίδια, έκανε λεκτική και σωματική επίθεση στα παιδιά τους και συγκεκριμένα στον 15χρονο τότε Maddox.

Με τις κατηγορίες αυτές, το FBI προχώρησε σε έρευνα αλλά δεν κατέληξε σε στοιχεία που να μπορούσαν να αποδείξουν ότι οι κατηγορίες ήταν βάσιμες τόσο από την ανάκριση στον ηθοποιό όσο και από τις συνθήκες του περιστατικού.

Κάπως έτσι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο αλλά φαίνεται πως η Angelina δεν την ξέχασε ποτέ. Στη μήνυση που φαίνεται να έκανε τώρα η Jolie στο FBI, ζητάει να αποκτήσει πρόσβαση στην έρευνα που έγινε τότε προκειμένου να εξετάσει τι ακριβώς συνέβη και δεν ασκήθηκε ποτέ διώξη στον Pitt, φυσικά με τη βοήθεια της δικηγόρου της.

Η μήνυσή της επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη ώστε να μην έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των παιδιών της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.