CELEBRITIES

O Brad Pitt κάνει μήνυση στην Angelina Jolie για το κτήμα τους στη Γαλλία


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2022

O Brad Pitt κάνει μήνυση στην Angelina Jolie για το κτήμα τους στη Γαλλία
Splash News
Η κόντρα των δύο ηθοποιών δεν θα τελειώσει σύντομα - Τώρα, ο Pitt κατηγορεί την Jolie πως παραβίασε τη συμφωνία τους

Ο Brad Pitt μηνύει την Angelina Jolie, κατηγορώντας την πως πούλησε παράνομα το μερίδιό της από το Château Miraval, το κτήμα με τους αμπελώνες τους στη Γαλλία, στο οποίο παντρεύτηκαν το 2014. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ενώ είχαν συμφωνήσει πως κανείς τους δε θα πουλούσε το μερίδιό του, πριν πάρει πρώτα έγκριση του άλλου.

Στη μήνυση που κατέθεσε, ο ηθοποιός τονίζει ότι τα αμπέλια τους έγιναν «το πάθος του», και η πρώην σύζυγός του τα πούλησε στον Ρώσο επιχειρηματία Yuri Shefler χωρίς τη συγκατάθεσή του. Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Δικαστήριο του Los Angeles, αναφέρουν πως «η Jolie ολοκλήρωσε την πώληση χωρίς να ενημερώσει τον Pitt».

«Πούλησε το μερίδιό της γνωρίζοντας ότι ο Shefler και οι συνεργάτες του θα προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο της επιχείρησης στην οποία ο Pitt αφοσιώθηκε και να υποβιβάσει την επένδυση του Pitt στο Miraval».

Το Miraval είναι ένα τεράστιο κτήμα που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Γαλλία. Περιλαμβάνει έπαυλη 35 δωματίων, μεγάλους κήπους με σιντριβάνια, παρεκκλήσι και αμπέλια, στα οποία ο Brad Pitt υποστηρίζει ότι έχει επενδύσει αρκετά χρήματα.

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε την έκταση αυτή το 2008, έναντι 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων, με πρόθεση να μεγαλώσουν εκεί τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό οινοποιείο. Τελικά, ο Pitt εκμεταλλεύτηκε τα αμπέλια και τα μετέτρεψε σε επιχείρηση εκατομμυρίων, ενώ πλέον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ροζέ κρασιού.

Όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα, μέχρι το 2013, «η Jolie είχε πάψει να συμμετέχει οικονομικά στην ανακαίνιση», ενώ «ο Pitt εξακολούθησε να επενδύει εκατομμύρια δολάρια, χρηματοδοτώντας το 70% περίπου των επενδύσεών τους στο Miraval».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.