CELEBRITIES

H Ashley Graham δείχνει τη «νέα της κοιλίτσα» μετά τη γέννα και μιλά στην καρδιά όλων των γυναικών


JTeam

26 Απριλίου 2022

H Ashley Graham δείχνει τη «νέα της κοιλίτσα» μετά τη γέννα και μιλά στην καρδιά όλων των γυναικών
Η Ashley Graham πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της και ποζάρει δείχνοντάς μας το σώμα της

Η Ashley Graham ανέκαθεν ήταν υπέρμαχος της «αυτο-αγάπης» και οι περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram παρακινούν το κοινό και ειδικά τις γυναίκες να αγαπήσουν τους εαυτούς τους και τα αληθινά σώματά τους.

Το διάσημο supermodel μιλάει συχνά για τέτοια θέματα και έχει ταυτίσει το όνομά της με με το body-positivity. Από την απενεχοποίηση της τριχοφυΐας του σώματος, μέχρι την αποδοχή των ραγάδων και της κυτταρίτιδας, η Ashley Graham αυτήν τη φορά μοιράζεται μια γυμνή selfie από το μπάνιο του σπιτιού της και μιλάει για την κοιλιά που έχει μετά την εγκυμοσύνη της.

Γράφει στη λεζάντα της: «Γεια σου νέα κοιλίτσα. Έχουμε περάσει πολλά. Σε ευχαριστώ». Μια φράση αγάπης προς τον εαυτό μας είναι αρκετή για να μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και αυτό η Graham το γνωρίζει πολύ καλά, όπως φαίνεται μέσα από το feed της στο Instagram.

Πολλοί από τους θαυμαστές της Graham μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες στα σχόλια και δεν παρέλειψαν να την ευχαριστήσουν που ενισχύει την αυτοπεποίθηση τους.

Από τις φορές που τα social media αποκτούν πραγματικό νόημα και ουσία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.