CELEBRITIES

Το πρώτο αξιολάτρευτο post της Ashley Graham με τα νεογέννητα δίδυμά της


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2022

Το πρώτο αξιολάτρευτο post της Ashley Graham με τα νεογέννητα δίδυμά της
Instagram/ ashleygraham
Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral στο Instagram και δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα καθημερινότητα της Graham με τα νεογέννητα μωρά της.

H Ashley Graham μόλις τον περασμένο μήνα έγινε για δεύτερη φορά μαμά, αποκτώντας δίδυμα αγόρια. Η εντυπωσιακή Ashley γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκείνη και ο σύζυγός της, Justin Ervin έχουν έναν ακόμη γιο και πλέον η οικογένεια τους έχει μεγαλώσει.

Πριν λίγες ώρες, η star δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα ενώ μοιράστηκε και ποια θα είναι τα ονόματά τους. Στο όμορφο πορτρέτο, βλέπουμε την Ashley να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της, κρατώντας στην αγκαλιά της τα δίδυμα αγοράκια.

Ο φακός συλλαμβάνει το ένα την ώρα του θηλασμού ενώ το άλλο έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μαμάς του και η εικόνα είναι αξιολάτρευτη.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Malachi και Roman! Τα αγόρια μου είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι και η μεγαλύτερη υπενθύμιση ότι μπορώ να κάνω απαιτητικά πράγματα. Δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σύντομα το ταξίδι της γέννησης και της επιλόχειας κατάθλιψης».

Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον Isaac Menelik Giovanni, ο οποίος γεννήθηκε στις αρχές του 2020 ενώ οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι περιμένουν και άλλο παιδί τον περασμένο Σεπτέμβριο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.