CELEBRITIES

Στο Twitter του Elon Musk, τα καυστικά (και ξεκαρδιστικά) tweets για την εξαγορά συνεχίζουν ακάθεκτα


JTeam

26 Απριλίου 2022

Στο Twitter του Elon Musk, τα καυστικά (και ξεκαρδιστικά) tweets για την εξαγορά συνεχίζουν ακάθεκτα
Πολλοί χρήστες απείλησαν ότι θα εγκαταλείψουν την πλατφόρμα ενώ άλλοι γιόρτασαν την εξαγορά καθώς την αντιμετώπισαν ως «επιστροφή της ελευθερίας του λόγου» στο Twitter

Το μεγαλύτερο deal για την εξαγορά μιας ιδιωτικής επιχείρησης εδώ και δύο δεκαετίες είναι γεγονός αφού το Twitter περνάει στα χέρια του Elon Musk έναντι ποσού που ανέρχεται σχεδόν σε 44 δισ. δολάρια.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Musk, ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου αυτήν τη στιγμή, δηλώνει: «Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας δημοκρατίας που λειτουργεί και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας».

Κάπως έτσι ο Musk έπεισε πως δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση για τα λεφτά αλλά για το «για το μέλλον του πολιτισμού» και το Twitter, με τη σειρά του, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: αστεία, σαρκαστικά σχόλια.

Τα hashtags #RIPTwitter, #twittersold και #GoodbyeTwitter πρωταγωνίστησαν και περιέγραψαν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατά πάνω μας.

Ο πρώην κυβερνήτης του Vermont, Howard Dean ήταν ανάμεσα στους πολλούς που γνωστοποίησαν την πρόθεση να αποσυρθούν από την πλατφόρμα μετά την απόφαση, γράφοντας: «Πολλά ευχαριστώ για τη γνώση και τον διαμοιρασμό πληροφοριών τα τελευταία 10 χρόνια. Αν ο Musk κυριαρχήσει στο Twitter, θα παραμείνω off μες στις επόμενες ώρες».

Τα υπόλοιπα σχόλια μιλούν από μόνα τους:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.