CELEBRITIES

Μετά το χαστούκι στον Chris Rock, ο Will Smith πετάχτηκε μέχρι την Ινδία για yoga και διαλογισμό


JTeam

26 Απριλίου 2022

Μετά το χαστούκι στον Chris Rock, ο Will Smith πετάχτηκε μέχρι την Ινδία για yoga και διαλογισμό
Μετά τον αποκλεισμό του από τα Όσκαρ για 10 χρόνια, ο ηθοποιός βάζει σε προτεραιότητα την πνευματική του υγεία

Μετά το χαστούκι στον Chris Rock, ο Will Smith ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να νοσηλευτεί σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης για «να μάθει να διαχειρίζεται το στρες του». Σήμερα, ο ηθοποιός κάνει μια ακόμη προσπάθεια να βρει τον εαυτό του και να φροντίσει την ψυχική του υγεία αφού αποφάσισε να πάει μέχρι την Ινδία για λίγη yoga και διαλογισμό.

Το Σαββατοκύριακο, ο ηθοποιός έφτασε στη Μουμπάι της Ινδίας και αυτή είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη γροθιά που έδωσε στην 94η απονομή των βραβείων. Ο Smith έκανε αυτό το ταξίδι για πνευματικούς σκοπούς, όπως αποκάλυψαν πηγές στο People.

Κάπως έτσι η yoga και ο διαλογισμός έγιναν προτεραιότητα για τον ηθοποιό για να τα βρει με το μέσα του και να συγχωρήσει όπως φαίνεται τον εαυτό του, για τις πράξεις και τις υπερβολικές του αντιδράσεις.

Jenny.Gr
Varinder Chawla/MEGA

Από τη στιγμή της άφιξής του στην Ινδία, ο Will Smith απαθανατίστηκε από τους paparazzi ενώ πόζαρε με τους fans. Μετά τη γροθιά που έγινε viral, o Will Smith ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τον Chris Rock, δηλαδή έκανε ένα post στο Instagram.

«Η βία είναι δηλητηριώδης και καταστροφική σε κάθε μορφή της», ξεκίνησε. «Η συμπεριφορά μου στα χθεσινοβραδινά βραβεία ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά το αστείο για την κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για εμένα και αντέδρασα συναισθηματικά».

Όπως είχε προσθέσει στο εξομολογητικό post του: «Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Νιώθω ντροπή και οι πράξεις μου δεν αντιπροσωπεύουν το ποιος θέλω να γίνω. Δεν υπάρχει χώρος για βία, σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης».

«Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς, τους παρευρισκομένους και τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένεια Williams και την οικογένεια του King Richard. Μετανιώνω βαθιά τη συμπεριφορά μου, η οποία στιγμάτισε αυτό το ταξίδι που ήταν πανέμορφο για όλους εμάς. Προσπαθώ να εξελιχθώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS