CELEBRITIES

Ο Elon Musk θέλει να αγοράσει το Twitter «για το μέλλον του πολιτισμού», όχι για τα λεφτά


JTeam

19 Απριλίου 2022

Ο Elon Musk θέλει να αγοράσει το Twitter «για το μέλλον του πολιτισμού», όχι για τα λεφτά
Ο Elon Musk μάθαμε ότι θέλει να αποκτήσει όλο το Twitter και όπως μας πληροφορεί τώρα, δεν το κάνει για τα λεφτά, όχι αλλά για «το μέλλον του πολιτισμού μας»

O Elon Musk ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θέλει να αγοράσει όλο το Twitter επειδή προφανώς δεν του έφτανε το 9%. Όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ωστόσο σε ομιλία του σε συνέδριο του TED, η πρότασή του αυτή δεν σχετίζεται με τα οικονομικά του Twitter αλλά με το γεγονός ότι το μέσο αυτό επιδιώκει να μην υπονομεύει τη δημοκρατία.

Όπως δήλωσε στον επικεφαλής της διοργάνωσης των συνεδρίων του Ted, Chris Anderson: «Αυτός δεν είναι ένας τρόπος για να βγάλω λεφτά. Έχω την έντονη αίσθηση ότι μια δημόσια πλατφόρμα, που είναι αξιόπιστη και συμπεριληπτική, θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του πολιτισμού».

Ωστόσο, ο Musk είπε πως ακόμη κι αν αγοράσει όλο το Twitter, θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη. «Πιστεύω ότι όλοι θα συνεχίζουν να με κατηγορούν για τα πάντα. Αν αποκτήσω το Twitter και κάτι πάει λάθος, θα είναι 100% δικό μου λάθος. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετά τέτοια».

Σε περίπτωση που το σχέδιο του αποτύχει, έχει πολλές ακόμη «ιδέες» για το τι μπορεί να κάνει εναλλακτικά στο μέλλον. Σήμερα πάντως, ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, σε μία ακόμη δήλωσή του είπε ότι περιφέρεται «σε άδεια υπνοδωμάτια φίλων» αφού δεν έχει δικό του σπίτι.

Ναι, ο άνθρωπος, ο οποίος έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 251 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Bloomberg.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS