UPDATE #NOW

Ο Elon Musk θέλει να μετατρέψει τα κεντρικά του Twitter σε καταφύγιο αστέγων


JTeam

11 Απριλίου 2022

Ο Elon Musk θέλει να μετατρέψει τα κεντρικά του Twitter σε καταφύγιο αστέγων
Ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την ιδέα του όπως πάντα: Μέσω Twitter

O Elon Musk έγινε ο βασικός μέτοχος της Twitter Inc. και, σε μία κρίση καλοσύνης ίσως, προτείνει να μετατραπούν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας σε καταφύγιο αστέγων. Δεν είναι επίσημο, μάλλον δεν έχει μιλήσει με κανέναν υπεύθυνο, όμως έκανε μια δημοσκόπηση στο Twitter και, όπως όλοι ξέρουμε, τα tweets του είναι νόμος.

«Δεν έρχεται κανείς, έτσι κι αλλιώς», έγραψε, έβαλε στο τραπέζι τη μετατροπή των γραφείων σε καταφύγιο και το 91,3% των ψηφοφόρων ήταν υπέρ της ιδέας του.

Jenny.Gr

Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο Elon Musk αγόρασε το 9,2% των μετοχών του Twitter, αποκτώντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο. Τώρα λοιπόν, έχει μία σειρά αλλαγών που θέλει να περάσει. Μία από αυτές, αφορά και στην ονομασία της καθώς, πάλι μέσω poll, ρώτησε τη γνώμη μας για το γράμμα «w», με μοναδικές απαντήσεις το «Ναι» και το «Φυσικά» - φαίνεται πως θα προτιμούσε να ονομάζεται Titter. Περίεργο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδρυτής της Tesla κατηγόρησε το Twitter για λογοκρισία, στις 26 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «υπονομεύει τη δημοκρατία». «Τι πρέπει να γίνει; Χρειαζόμαστε μία νέα πλατφόρμα;»

Πολλοί followers του τον ενθάρρυναν είτε να αγοράσει ολόκληρο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ή να δημιουργήσει το δικό του. Ευτυχώς ήταν λογικός και δεν τους άκουσε.

TAGS