CELEBRITIES

O Bill Gates μιλά για την απιστία στη Melinda: «Προκάλεσα πόνο και νιώθω απαίσια»


JTeam

4 Μαΐου 2022

O Bill Gates μιλά για την απιστία στη Melinda: «Προκάλεσα πόνο και νιώθω απαίσια»
«Σίγουρα έκανα λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν εποικοδομητικό να εμβαθύνω περισσότερο τώρα σε αυτό, αλλά ναι προκάλεσα πόνο και νιώθω απαίσια γι' αυτό», είπε πρόσφατα ο Bill για τις φήμες περί απιστίας στον γάμο του

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Bill Gates με τη Melinda έγινε με κοινή δήλωσή τους στο Twitter πριν από έναν περίπου χρόνο. «Έπειτα από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, έχουμε λάβει την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας», έγραψαν τότε και κάπως έτσι ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο (με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων) έφτασε στο τέλος του.

Τον Μάρτιο, η Melinda μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Bill Gates, τονίζοντας ότι «έδωσε τα πάντα σε αυτόν τον γάμο κι έχει ψηλά το κεφάλι». Φαίνεται πως δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον 66χρονο Gates, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του με τη Savannah Guthrie για το Today, δήλωσε: «Το διαζύγιο προκαλεί σίγουρα θλίψη. Έχω ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος. Νιώθω καλά που τώρα όλοι μας προχωράμε μπροστά».

O δισεκατομμυριούχος ανέφερε επίσης ότι το πρώην ζευγάρι συνεργάζεται κανονικά για τις ανάγκες του Bill & Melinda Gates Foundation μετά τον «θλιβερό και τραγικό» τους χωρισμό. Σε σχετική ερώτηση πάνω στις φήμες περί απιστίας στον γάμο του, ο ίδιος απαντά: «Σίγουρα έκανα λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν εποικοδομητικό να εμβαθύνω περισσότερο τώρα σε αυτό, αλλά ναι προκάλεσα πόνο και νιώθω απαίσια γι' αυτό».

Στις αρχές του Μαρτίου, η Melinda αποκάλυχε ότι χώρισε με τον Bill γιατί «δεν εμπιστευόταν αυτό που είχαν». Μιλώντας στο CBS Morning, η Melinda ρωτήθηκε για την επιβεβαιωμένη εξωσυζυγική σχέση που είχε ο Bill πριν από 20 χρόνια με υπάλληλό του. «Σίγουρα πιστεύω στη συγχώρεση, οπότε νόμιζα ότι είχαμε δουλέψει κάπως πάνω σε αυτό», δήλωσε. «Δεν ήταν μία στιγμή ή ένα συγκεκριμένο πράγμα που συνέβη. Φτάσαμε απλώς σε ένα σημείο που ήταν υπερβολικό και τότε κατάλαβα ότι δεν ήταν υγιές όλο αυτό, και δεν μπορούσα να εμπιστευτώ αυτό που είχαμε».

Ο Bill και η Melinda έβγαιναν επτά χρόνια πριν παντρευτούν τον Ιανουάριο του 1994. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του μετά από 27 χρόνια γάμου ενώ μαζί έχουν αποκτήσει την 26χρονη Jennifer, τον 22χρονο Rory και τη 19χρονη Phoebe.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.