CELEBRITIES

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Katie Holmes;


JTeam

10 Μαΐου 2022

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Katie Holmes;
Γνωρίστε τον νέο αγαπημένο της ηθοποιού, που φαίνεται να της έχει κλέψει την καρδιά

H Katie Holmes φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένη ξανά και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να φιλάει παθιασμένα τον νέο της σύντροφο, Bobby Wooten III. Το ζευγάρι απόλαυσε μια κυριακάτικη βόλτα κάνοντας ποδήλατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η σχέση τους γίνεται τώρα γνωστή, μετά τον χωρισμό της Holmes από τον Emilio Vitolo Jr, τον περασμένο χρόνο. Η Holmes έχει αλλάξει σελίδα και πλέον απολαμβάνει τη νέα της σχέση αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Katie και ο Bobby ήταν casual ντυμένοι και έκαναν μία ρομαντική ποδηλατάδα στη Νέα Υόρκη. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες των παπαράτσι, ήταν ευδιάθετοι και θα προσθέσουμε και πολύ ταιριαστοί!

Ποιος είναι ο Bobby Wooten III;

O Wooten είναι συνθέτης, παραγωγός και μπασίστας και μάλιστα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μεγάλωσε στο Σικάγο της Ιρλανδίας και από μικρός ονειρευόταν να ασχοληθεί με τη μουσική. Αυτό που είναι εντυπωσιακό στην περίπτωσή του και τον έκανε να ξεχωρίσει είναι ότι είναι αυτοδίδακτος. Σε μια συνέντευξη στο Bass Magazine, ο μουσικός μοιράστηκε ότι έμαθε πιάνο υπό την κηδεμονία του παππού του, αλλά έμαθε μόνος του μπάσο.

Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Broadway, ενώ συχνά παίζει live για τη Jennifer Lopez και τον David Byrne. Πρόσφατα, εμφανίστηκε στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella όπου έπαιξε για την τραγουδίστρια Carly Rae Jepson, ενώ βρίσκεται πίσω από την σύνθεση και την παραγωγή μουσικής πολλών σειρών και διαφημιστικών spots.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.