CELEBRITIES

Μπορεί η Kendall Jenner να κόψει ένα αγγούρι; Το βίντεο που άφησε άφωνους τους πάντες


JTeam

16 Μαΐου 2022

Μπορεί η Kendall Jenner να κόψει ένα αγγούρι; Το βίντεο που άφησε άφωνους τους πάντες
H οικογένεια Kardashian δεν σταματά να μας απασχολεί, αυτή τη φορά όμως το θέαμα είναι εντελώς κωμικό

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν τα πρώτα επεισόδια από το νέο τους reality και ήδη έχουμε το πρώτο viral στιγμιότυπο με πρωταγωνίστρια, την Kendall Jenner. Η ίδια έγινε θέμα συζήτησης με τα social media να έχουν πάρει φωτιά με σχετικά memes. Όλα ξεκίνησαν όταν η Kendall Jenner επισκέφθηκε τη μητέρα της, μπαίνοντας στην κουζίνα του σπιτιού της Kris Jenner.

Τότε το μοντέλο δήλωσε πως επιθυμούσε να φάει κάτι, με την Kris να της προτείνει να φωνάξει τον σεφ για να της φτιάξει κάτι. Η Kendall όμως της είπε ότι θα ετοιμάσει κάτι μόνη της, που όπως φαίνεται δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ στη ζωή της.

Το μοντέλο ξεκίνησε να κόβει ένα αγγούρι με έναν ομολογουμένως παράδοξο τρόπο. Μάλλον κάποια δεν είχε ξανά κόψει αγγούρι, ούτε είχε δει και κανέναν να το κάνει. Η σκηνή είναι απλά επική και έδωσε έμπνευση σε πολλούς, ιδίως στο TikTok, να μιμηθούν την τεχνική της. Αν λοιπόν για κάποιο λόγο αισθάνεστε ότι δεν το έχετε με τη μαγειρική τότε δείτε το video της Kendall και πάρτε δύναμη.

@ashleypawlakk lol go off kenny #kendalljenner #cuttingcucumber #cucumber #knifetalk ♬ original sound - E! Entertainment

Θέση πήρε και το Twitter. «Βλέπω την Kendall Jenner να κόβει ένα αγγούρι είναι ό,τι πιο επώδυνο έχω δει ποτέ», «Η Kendall Jenner προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ένα πλουσιοκόριτσο, προσπαθώντας να φτιάξει μόνη της το σνακ της και σχεδόν βγάζει τον ώμο της για να κόψει ένα αγγούρι».

Το μοντέλο σίγουρα χρειάζεται ταχύρρυθμα μαθήματα μαγειρικής καθώς ο τρόπος της σίγουρα δεν αποδίδει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.