CELEBRITIES

Η Victoria Beckham προσπάθησε να κάνει body positive δηλώσεις. Τα κατάφερε, όμως;


Στεφανία Παπαδημητρίου

17 Μαΐου 2022

Η Victoria Beckham προσπάθησε να κάνει body positive δηλώσεις. Τα κατάφερε, όμως;
Instagram @victoriabeckham
H Victoria Beckham μίλησε τόσο για το δικό της σώμα, όσο και για των άλλων γυναικών, και ήταν αμήχανο

Η Victoria Beckham φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Grazia, έδωσε συνέντευξη και προσπάθησε να κάνει body positive δηλώσεις. Το κατάφερε, όμως;

«Το να θέλεις να είσαι πολύ αδύνατη, είναι πασέ», είπε. Και πρόσθεσε ότι οι σύγχρονες γυναίκες «θέλουν να φαίνονται υγιείς και με καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος – και οπίσθια».

Η σχεδιάστρια δήλωσε ότι η παραμονή της στη νότια Florida κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήταν αυτή που της άνοιξε τα μάτια και τη βοήθησε να καταλάβει πώς είναι πραγματικά πολλές γυναίκες, αλλά και πώς (κατά τη γνώμη της) θέλουν να γίνουν.

«Υπάρχουν πολλές curvy γυναίκες στο Miami και το στηρίζουν. Περπατούν στην παραλία χωρίς πολλά ρούχα, και είναι φανταστικές. Δείχνουν το σώμα τους με τόση αυτοπεποίθηση. Τόσο η συμπεριφορά, όσο και το στιλ τους, μου φάνηκαν απελευθερωτικά».

Άρα, για μία ακόμη φορά, λέμε μπράβο σε γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους, παρότι δεν είναι αδύνατες. Και μας κάνει τέτοια εντύπωση που, το 2022, «δείχνουν το σώμα τους με αυτοπεποίθηση». Είναι «απελευθερωτικό» το να τις βλέπουμε δίπλα μας – άρα τις κρίνουμε, ξανά. Παράλληλα, το skinny «είναι πασέ», θέλουμε στήθος και μεγάλα οπίσθια – κρίνουμε και το αδύνατο σώμα, λοιπόν. Όλα, στην ίδια συνέντευξη.

Jenny.Gr

Η Beckham δήλωσε επίσης ότι θέλει να δείξει στην 11χρονη κόρη της, Harper, γυναίκες «που αγαπούν τις καμπύλες και την εμφάνισή τους», ενώ αποκάλυψε ότι κι η ίδια δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί την εικόνα της.

«Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που φοράς, αλλά με το να ξέρεις ποιος είσαι και να χαίρεσαι με αυτό που είσαι. Εγώ βρήκα την ισορροπία μεταξύ του να περνάω καλά και του να έχω πειθαρχία και να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Όταν είσαι νεότερος, πολεμάς αυτήν την ισορροπία, αλλά όσο μεγαλώνω, φτάνω σε ένα σημείο που ξέρω πώς μοιάζει η ισορροπία. Ξέρω τι λειτουργεί για εμένα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.