CELEBRITIES

Η Megan Fox κατέστρεψε ένα outfit για να κάνει σεξ με τον MGK


JTeam

17 Μαΐου 2022

Η Megan Fox κατέστρεψε ένα outfit για να κάνει σεξ με τον MGK
Instagram @meganfox
Η ψυχραιμία της στιλίστριάς της, μας έδωσε δύναμη να διαχειριστούμε την υπόλοιπη εβδομάδα

Έχουμε μάθει πολλά για τη σχέση της Megan Fox και του MGΚ, παρά τη θέλησή μας. Ένα από αυτά, είναι η έντονη σεξουαλική τους ζωή - πλέον νιώθουμε σαν να είμαστε στο ζευγάρι.

Το πρωί της Δευτέρας, η ηθοπoιός ανέβασε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram, από την παραμονή της στο Las Vegas. Πρώτο slide, ένα βίντεο, μόνη της. Δεύτερο slide, ένα βίντεο με τον αγαπημένο της, όλα καλά. Το τρίτο, μία selfie. Και νομίζαμε ότι όλα ήταν καλά – φυσικά και όχι. Γιατί το τέταρτο slide ήταν screenshot ενός μηνύματος που έστειλε στη στιλίστριά της.

«Ήταν ακριβό αυτό το μπλε outfit; Γιατί κάναμε μία τρύπα στον καβάλο, για να κάνουμε σεξ», της έγραψε.

«Σε μισώ», απάντησε εκείνη, η οποία ήταν τόσο ψύχραιμη που πρόσθεσε emojis που κλαίνε από τα γέλια. «Θα το φτιάξω». Φυσικά και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν υπέροχα.

Jenny.Gr

«Πιστεύω πως ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου πριν τη φωτογράφηση», έγραψε κάποιος.

«Megan, το καταλάβαμε. Κάνετε σεξ», τόνισε κάποιος άλλος.

«Το cringe έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Το καταλάβαμε, σας αρέσει να κάνετε σεξ όλη την ώρα, αλλά δε χρειάζεται να μας το λέτε με κάθε ευκαιρία», ένας τρίτος.

Το αγαπημένο μας, όμως, ήταν αυτό: «Τελικά, ήταν ακριβή η επιδιόρθωση του outfit;». Και με την απορία θα μείνουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.