CELEBRITIES

Φεστιβάλ Καννών: H Adriana Lima σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με cut-out φόρεμα κάνει το απόλυτο statement


JTeam

19 Μαΐου 2022

Φεστιβάλ Καννών: H Adriana Lima σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με cut-out φόρεμα κάνει το απόλυτο statement
Getty Images
Η Adriana Lima περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών με τον σύντροφό της και έκλεψε την παράσταση

Το Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε και το red carpet γέμισε με λαμπερές παρουσίες. Εκείνη όμως που ξεχώρισε περισσότερο ήταν της Adriana Lima η οποία εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έστρεψε τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

Το 40χρονο μοντέλο πόζαρε στο φεστιβάλ κινηματόγραφου με ένα άκρως εντυπωσιακό μαύρο cut-out φόρεμα από τον οίκο Balmain που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλιά. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της και παραγωγός ταινιών, Andre Lemmers, που δεν σταμάτησε να είναι αξιολάτρευτα τρυφερός απέναντί της καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Jenny.Gr
Getty Images

Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί του μοντέλου και το πρώτο της με τον Lemmers. Η Lima έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, την 12χρονη Valentina και την 9χρονη Sienna με τον Marko Jaric.

Το λαμπερό μοντέλο είχε κάνει την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της με ένα video στο TikTok τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο video εξηγούσε ότι ο σύντροφός της συνηθίζει να την πειράζει και να την τρομάζει, αλλά όπως είπε εκείνη την ημέρα θα τον τρόμαζε εκείνη. Έτσι κράτησε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, του το έδειξε και εκείνος, φυσικά, ενθουσιάστηκε με το νέο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.