CELEBRITIES

Charlize Theron: Ο νέος της σύντροφος είναι ο πρώην της Halle Berry


JTeam

20 Μαΐου 2022

Charlize Theron: Ο νέος της σύντροφος είναι ο πρώην της Halle Berry
Τι είναι το Hollywood, κι αυτό ένα χωριό είναι φίλες και φίλοι

Η Charlize Theron έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή για εκείνη και είναι λίγες οι ιδιωτικές στιγμές που έχει μοιραστεί στα social media, ειδικά με τα παιδιά της. Η λαμπερή ηθοποιός αποφεύγει να μιλάει για τις σχέσεις της και τα τελευταία χρόνια εστιάζει περισσότερο στην καριέρα της και την ανατροφή των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Us Μagazine ωστόσο, φαίνεται πως η Theron βρήκε τον έρωτα στα μάτια του 45χρονου μοντέλου Gabriel Aubry. O Aubry είχε σχέση με την Halle Berry που είχε κρατήσει σχεδόν 5 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί και μια κόρη, την 14χρονη σήμερα Nahla.

Jenny.Gr

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η Charlize και ο Aubry έχουν προς το παρόν μια χαλαρή σχέση και περνάνε όμορφα καθώς δεν είναι πολύ καιρό μαζί. Θέλουν πρώτα να γνωριστούν καλύτερα και αν αυτό έχει μια καλή κατάληξη τότε θα είναι έτοιμοι να το ανακοινώσουν και επίσημα.

Μάλιστα, η ηθοποιός παλαιότερα είχε αρνηθεί ότι γνωρίζει τον Aubry αλλά είχε αποκαλύψει ότι τα παιδιά τους πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. Ακόμη, ο Aubry φημολογούταν ότι είχε σχέση και με την Jennifer Aniston, κάτι όμως το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εμείς να πούμε πάντως ότι ταιριάζουν πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.