CELEBRITIES

Φεστιβάλ Καννών: Michael Fassbender και Alicia Vikander λάμπουν σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση


JTeam

23 Μαΐου 2022

Φεστιβάλ Καννών: Michael Fassbender και Alicia Vikander λάμπουν σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
Το αγαπημένο ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο κόκκινο χαλί μετά από δύο χρόνια

O Michael Fassbender και η Alicia Vikander θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα έχουν καταφέρει. Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μένει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας μαζί με τον ενός έτους γιο τους, Mark.

Μετά από δύο χρόνια λοιπόν, έκαναν μία σπάνια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών και παρευρέθηκαν στο δείπνο Vanity Fair x Louis Vuitton καθώς η Vikander είναι ambassador της Louis Vuitton. Η ηθοποιός όμως είχε κι άλλο λόγο για να ταξιδέψει στις Κάννες: την προώθηση του remake της ταινίας «Irma Vep» όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Olivier Assayas.

Ο Fassbender και η Vikander φωτογραφήθηκαν μαζί και όλα τα βλέμματα έκλεψε η γοητευτική ηθοποιός που πόζαρε με μια maxi τουαλέτα με ροζ gold λεπτομέρειες -φυσικά από τον οίκο Louis Vuitton.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Μάρτιο του 2020, στην πρεμιέρα της ταινίας «Calm With Horses». Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να τους βλέπουμε πιο συχνά μαζί γιατί είναι από τα ωραιότερα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου -και σίγουρα ένα από τα πιο ταλαντούχα στον χώρο τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.