CELEBRITIES

H Rosie Huntington-Whiteley θηλάζει την 4 μηνών Isabella, σε νέο post της από τις Κάννες


JTeam

23 Μαΐου 2022

H Rosie Huntington-Whiteley θηλάζει την 4 μηνών Isabella, σε νέο post της από τις Κάννες
H Rosie Huntington-Whiteley ανακοίνωσε στις 2 Φεβρουαρίου ότι γέννησε το δεύτερο παιδί της και τώρα μας το συστήνει 

Η Rosie και ο Jason Statham έγιναν πρόσφατα γονείς για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά ενός κοριτσιού. Και όπως μας δείχνουν απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί της, ακόμη και αν βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι.

Το διάσημο ζευγάρι πρόσφατα εθεάθη στις Κάννες μαζί με την σχεδόν 4 μηνών κόρη τους Isabella και η Rosie Huntington-Whiteley μας έδειξε πόσο κανονική και cool μαμά είναι! Η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια να θηλάζει το μωρό της στο resort Hotel du Cap Eden-Roc.

Το 33χρονο μοντέλο και επιχειρηματίας κράτησε την δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή σχεδόν μέχρι το τέλος της, τώρα όμως μοιράζεται τις καθημερινές στιγμές της με την οικογένειά της. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο σύντροφός της, Jason Statham είναι μαζί της στο ταξίδι και την βοηθάει με την μικρή Isabella.

Jenny.Gr

Η Isabella είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας του ηθοποιού και του μοντέλου και η μικρή αδερφή του 4 ετών γιου τους, Jack.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.