CELEBRITIES

Μadonna και FKA Twigs πήγαν στο show αποφοίτησης του Central Saint Martins και έκαναν την καλύτερη έκπληξη στους αποφοίτους


JTeam

26 Μαΐου 2022

Μadonna και FKA Twigs πήγαν στο show αποφοίτησης του Central Saint Martins και έκαναν την καλύτερη έκπληξη στους αποφοίτους
Η Μadonna άφησε για λίγο τις προκλητικές πόζες στα social media και έκανε την καλύτερη έκπληξη στους αποφοίτους του Central Saint Martins

Η Madonna έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην ετήσια επίδειξη αποφοίτησης του Central Saint Martins το απόγευμα της Τρίτης στο Λονδίνο.

Καθισμένη δίπλα στην τραγουδίστρια FKA Twigs, το είδωλο της pop παρακολούθησε την επίδειξη μόδας που κράτησε μια ώρα με έργα 115 αποφοίτων, φορώντας ένα δερμάτινο σύνολο Moschino, ενώ κρατούσε μια τσάντα σε σχήμα boombox από τα Midnight Studios του Shane Gonzales.

Οι φετινοί απόφοιτοι έθιξαν μια μεγάλη ποικιλία κοινωνικών θεμάτων με τις συλλογές τους, όπως η προστασία των ωκεανών, η ταυτότητα φύλου, η κουλτούρα του δρόμου, η φαντασία, η τεχνητή νοημοσύνη, η πολιτιστική κληρονομιά, το body positivity και ακόμη και τον τοκετό, με έναν σχεδιαστή να παρουσιάζει ένα ρούχο με μια διάφανη τεχνητή μήτρα και έναν άλλο ένα ψεύτικο μωρό.

Ένας άλλος σχεδιαστής παρουσίασε τρία μοντέλα που φορούσαν κωδικούς QR στην πασαρέλα. Οι κωδικοί συνδέονταν με ένα φίλτρο Instagram που επέτρεπε σε όσους σαρώνουν τους κωδικούς να δοκιμάσουν τα σχέδια. Για την ιστορία σε τρεις απόφοιτους δόθηκε το κορυφαίο βραβείο, το Βραβείο Νέων Ταλέντου της L'Oréal Professionnel. Το μεγάλο βραβείο πήγε στη σχεδιάστρια πλεκτών Alice Morell-Evans, η οποία έχει δημιουργήσει πλεκτά για την Bethany Williams και τη Molly Goddard.

Αλλά ακόμα και εκείνοι που δεν κατέκτησαν το βραβείο είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους μπροστά στην βασίλισσα της pop. Δεν το λες και λίγο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS