CELEBRITIES

Η Meghan Markle βρέθηκε στο Texas για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της ως μητέρα


JTeam

27 Μαΐου 2022

Η Meghan Markle βρέθηκε στο Texas για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της ως μητέρα
Instagram/CHANDAN KHANNA/AFP via Getty
Η Meghan Markle πήγε στο σημείο που χάθηκαν τα 19 παιδιά και οι 2 εκπαιδευτικοί

Στις 25 Μαΐου, ένας 18χρονος μαθητής λυκείου, o Salvador Ramos δολοφόνησε 19 μικρούς μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς στην πόλη Uvalde του Texas, ανοίγοντας πυρ μέσα στις αίθουσες του πρωτοβάθμιου σχολείου Robb. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερα σφαγή που έγινε ποτέ στις ΗΠΑ μετά το Sandy Hook το 2012.

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος βρέθηκε η Meghan Markle, η οποία πήγε εκεί σύμφωνα με εκπρόσωπό της, «ως μητέρα για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της και τη στήριξή της σε μια κοινότητα που βιώνει ανυπολόγιστη θλίψη».

Η Meghan φαίνεται σε φωτογραφίες να αφήνει λευκά τριαντάφυλλα στα μνήματα των παιδιών- θυμάτων, κάνοντας διακριτικές κινήσεις. Σύμφωνα με το Buzzfeed News, η δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε επίσης ένα κέντρο αιμοδοσίας, στο οποίο πήγε «σάντουιτς, αναψυκτικά και επιδόρπια» για τους δωρητές αίματος. Όπως είπε η εθελόντρια Gloria Contreras: «Δεν είχα ιδέα ποια ήταν. Μιλούσαμε για το Texas και την Uvalde και πώς είναι να ζεις σε μια μικρή πόλη».

Η αποτρόπαια μαζική δολοφονία έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή και αγανάκτηση με πολλούς διάσημους να ξεσπούν για την απουσία ελέγχου της ένοπλης βίας. Ανάμεσά τους, και η Amanda Gorman, η οποία μετά το τραγικό συμβάν, έγραψε ποίημα που δημοσίευσε στα social media και περιγράφει τη βαθιά και ανείπωτη ανθρώπινη θλίψη.

Σε μια σειρά από tweets, η ίδια αναφέρει:

«Χρειάζεται ένα τέρας για να σκοτώσει παιδιά. Αλλά το να βλέπεις τέρατα να σκοτώνουν παιδιά ξανά και ξανά και να μην κάνεις τίποτα δεν είναι απλώς παράνοια -είναι απανθρωπιά. Η αλήθεια είναι, ένα έθνος κάτω από τα όπλα. Τι θα μπορούσαμε να είμαστε αν προσπαθούσαμε. Τι θα μπορούσαμε να γίνουμε αν ακούγαμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.