CELEBRITIES

H Katie Holmes έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον νέο σύντροφό της


JTeam

30 Μαΐου 2022

H Katie Holmes έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον νέο σύντροφό της
Μετά τις βόλτες στους δρόμους της Νέα Υόρκης, η Katie Holmes και ο νέος της σύντροφος, Bobby Wooten έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

H Katie Holmes φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένη ξανά και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πριν από λίγες εβδομάδες να φιλάει παθιασμένα τον νέο της σύντροφο, Bobby Wooten. Το ζευγάρι απόλαυσε μια κυριακάτικη βόλτα κάνοντας ποδήλατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η σχέση τους γίνεται τώρα γνωστή, μετά τον χωρισμό της Holmes από τον Emilio Vitolo Jr, τον περασμένο χρόνο. Πρόσφατα, μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός και ο Bobby Wooten, μόλις έκαναν τη σχέση τους red carpet official καθώς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί για την 25η επέτειο του Moth Ball γκαλά στη Νέα Υόρκη.

Jenny.Gr

Ήταν διαχυτικοί και ήταν φανερό πόσο ερωτευμένοι είναι! Η Holmes φόρεσε ένα υπέροχο maxi φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση που το συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ ο Wooten επέλεξε ένα απλό μπλε κοστούμι που του ταίριαζε πολύ.

O Wooten είναι συνθέτης, παραγωγός και μπασίστας και μάλιστα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μεγάλωσε στο Σικάγο της Ιρλανδίας και από μικρός ονειρευόταν να ασχοληθεί με τη μουσική. Αυτό που είναι εντυπωσιακό στην περίπτωσή του και τον έκανε να ξεχωρίσει, είναι ότι είναι αυτοδίδακτος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.