CELEBRITIES

O Tom Hanks μόλις αποκάλυψε το αγαπημένο κοκτέιλ της βασίλισσας Ελισάβετ


JTeam

1 Ιουνίου 2022

O Tom Hanks μόλις αποκάλυψε το αγαπημένο κοκτέιλ της βασίλισσας Ελισάβετ
Και δεν είναι, όπως πολλοί πιστεύουν, το θρυλικό Dubonnet

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα ποτά και τα κοκτέιλ από τότε που ήταν μικρή και παρόλο που τον τελευταίο καιρό τής απαγορεύεται να πίνει, o Tom Hanks ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι γνωρίζει τι αρέσει στη μονάρχη να πίνει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο "The One Show" του BBC, στην εμπειρία που είχε με την 96χρονη Ελισάβετ, όταν δείπνησαν μαζί τον Μάιο του 2011, μαζί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αφηγήθηκε ο Hanks: «Κάθισα ακριβώς δίπλα στη βασίλισσα. Η κουβέντα μαζί της είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Ήξερα ότι θα καθόμουν δίπλα της, οπότε ήθελα να μπορώ να μιλήσω για πράγματα σημαντικά αλλά όχι αλαζονικά. Ήταν μια ωραία συζήτηση».

Στη συνέχεια είπε ότι είδε με «με την άκρη του ματιού του» να γεμίζουν ένα ποτήρι με «διαυγές υγρό» για τη βασίλισσα που δεν έμοιαζε όμως με νερό. Η απάντηση τότε για το τι επιλέγει να πίνει η ίδια, δεν άργησε να έρθει. «Τόλμησα να ρωτήσω τη βασίλισσα: "Ποιο είναι το αγαπημένο κοκτέιλ της Αυτού Μεγαλειότητας;» και μου είπε, "Α, μαρτίνι. Αυτό έπινε όλη τη νύχτα και θεωρώ ότι είχε μια υπέροχη θητεία, οπότε ίσως αν θέλω να αναβαθμιστώ, ίσως αρχίσω να πίνω μαρτίνι μια στο τόσο».

Κάπως έτσι, η βασίλισσα αποκάλυψε έμμεσα ένα ακόμη μυστικό μακροζωίας ενώ είναι γνωστό ότι της αρέσει να πίνει επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, τζιν και σαμπάνια.

Όπως είχε δηλώσει πέρσι οικογενειακός φίλος της στο Vanity Fair όταν της ζητήθηκε να σταματήσει το ποτό: «Δεν είναι δύσκολο για εκείνη για σταματήσει να πίνει αλκοόλ αλλά όπως και να έχει είναι άδικο αφού πρόκειται για μία από τις ελάχιστες "χαρές" της μέσα στην ημέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.