CELEBRITIES

Η Sofia Vergara κάνει throwback στο ελληνικό καλοκαίρι, και τώρα θέλουμε επειγόντως διακοπές


JTeam

3 Ιουνίου 2022

Η Sofia Vergara κάνει throwback στο ελληνικό καλοκαίρι, και τώρα θέλουμε επειγόντως διακοπές
Instagram/ sofiavergara
H Vergara λατρεύει να έρχεται στην Ελλάδα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Ο Ιούνιος μόλις ήρθε και η Sofia Vergara φαίνεται πως έχει αρχίσει να νοσταλγεί πολύ το καλοκαίρι και τις διακοπές της στη χώρα μας. Το ίδιο κι εμείς!

Η star ανέβασε φωτογραφίες της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τις διακοπές της σε ελληνικό νησί, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας, "throwback to summer in Greece".

Η Sofia έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελλάδα και όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, κάθε φορά νιώθει την ίδια μαγεία. Σε παλαιότερή της συνέντευξη έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό το μέρος βρίσκεται στην καρδιά μου. Λατρεύω τη θάλασσα, τον γαλάζιο ουρανό, το φοβερό φαγητό». Μάλιστα, το 2013 είχε πει: «Διακοπές για μένα σημαίνει Ελλάδα».

Η Sofia Vergara δεν είναι η μόνη που λατρεύει το καλοκαίρι κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Πολλοί stars έχουν εκδηλώσει την αγάπη τους για τη χώρα μας όπως ο Tom Hanks, η Angelina Jolie, η Sarah Jessica Parker, η Kate Hudson, ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan.

Η Jolie σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Αγαπάμε πολύ την Ελλάδα και δεν μας αρέσει όταν έρχεται η ώρα να φύγουμε». Η Parker από την άλλη, έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι λατρεύει την ιστορία, τον πολιτισμό, τη μουσική και κυρίως την ελληνική κουζίνα αφού μάλιστα ξέρει να προφέρει πολλά φαγητά στα ελληνικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.