CELEBRITIES

O Macaulay Culkin και ο 1 έτους γιος του, Dakota, μοιράζονται την ίδια μοϊκάνα


JTeam

10 Ιουνίου 2022

O Macaulay Culkin και ο 1 έτους γιος του, Dakota, μοιράζονται την ίδια μοϊκάνα
Ο ηθοποιός κρατά αγκαλιά τον γιο του σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή τους και απολαμβάνει τη βόλτα τους

Ο Macaulay Culkin και η Brenda Song είναι γονείς ενός αξιολάτρευτου αγοριού, του Dakota που πλέον είναι ενός. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Home Alone» είναι μπαμπάς και το απολαμβάνει!

Ο Dakota φωτογραφήθηκε μαζί με τους γονείς του στην περιοχή του Los Angeles ενώ έκανε βόλτα. Οι περισσότερες φωτογραφίες τον δείχνουν μέσα στο καρότσι του αλλά και στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπά του.

Jenny.Gr

Αυτό όμως που αξίζει να σχολιάσουμε ότι μπαμπάς και γιος έχουν υιοθετήσει το ίδιο hair look, μια μοϊκάνα από τα 90s που λίγοι θα τολμούσαν. Ο μικρός Dakota μοιάζει και στους δύο γονείς του αλλά λίγο περισσότερη στην μαμά του. Sorry, Macaulay!

Jenny.Gr

H Brenda Song έφερε στον κόσμο υπό άκρα μυστικότητα το πρώτο τους παιδί τον Απρίλιο του 2021 ενώ είχαν σχέση από το 2019. Ο ηθοποιός παλαιότερα είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.