UPDATE #NOW

Η Millie Bobby Brown καίγεται από καυτερές φτερούγες και βρίζει στο viral βίντεο της ημέρας


JTeam

9 Ιουνίου 2022

Η Millie Bobby Brown καίγεται από καυτερές φτερούγες και βρίζει στο viral βίντεο της ημέρας
Το viral βίντεο της ημέρας είναι η Millie Bobby Brown να καίγεται από φτερούγες

Η πρωταγωνίστρια της σειράς-φαινόμενο Stranger Things δεν εμφανίζεται συχνά σε εκπομπές και δεν δίνει συνεντεύξεις. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόσκληση της εκμπομπής "Hot Ones" ή αλλιώς, οι φτερούγες του θανάτου.

Η 18χρονη Millie Bobby Brown ήταν πολύ απασχολημένη με την προώθηση του 4ου κύκλου του Stranger Things και είπε να επισκεφθεί την εκπομπή του Sean Evans και να δοκιμάσει φτερούγες που ξεκινούν από ήπια καυτερές και καταλήγουν στον θάνατο του ουρανίσκου. Οι αντιδράσεις της έγιναν viral, όπως ήταν αναμενόμενο, αν και ξεκίνησε υπερβολικά cool.

Μέχρι που έφτασε στην επικίνδυνη πίστα. Γούρλωσε τα μάτια, ήπιε όλο το milkshake, έδειξε το μεσαίο της δάχτυλο στον παρουσιαστή. Άρχισε να πνίγεται και να φωνάζει ότι αυτό που γεύτηκε δεν ήταν φυσιολογικό. Ζήτησε από τον παρουσιαστή να τις κάνει ερωτήσεις για να ξεχαστεί, αλλά δεν γινόταν. «Γιατί μου το κανες αυτό; Είμαι μικρή. Είμαι μόνο 18 χρονών!». Μέχρι που άρχισε να τραγουδά το "I Can't Feel My Face", με εντελώς κυριολεκτική διάθεση.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον τελευταίο κύκλο του Stranger Things και γιατί ήταν ο πιο δύσκολος που έχει γυρίσει. «Εξαιτίας της πανδημίας, μας πήρε περίπου 3 χρόνια, σε 3 διαφορετικά μέρη. Τη Λιθουανία, το Νέο Μεξικό και την Ατλάντα. Όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο».