UPDATE #NOW

Ο Bradley Cooper φιλά τον Matt Bomer στα γυρίσματα του Maestro (και τώρα ναι, είναι Pride Month)


Κλέλια Φατούρου

8 Ιουνίου 2022

Ο Bradley Cooper φιλά τον Matt Bomer στα γυρίσματα του Maestro (και τώρα ναι, είναι Pride Month)
Christopher Peterson / SplashNews.com
Οι δύο ηθοποιοί μας χάρισαν τη γλυκιά στιγμή της ημέρας

Πριν από λίγες μόλις μέρες, βλέπαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας Maestro, για τη ζωή του συνθέτη Leonard Bernstein, τον οποίο υποδύεται ο Bradley Cooper, τόσο σε νέα όσο και σε προχωρημένη ηλικία.

Jenny.Gr

Ο σπουδαίος συνθέτης του West Side Story (1957) είχε μία έντονη ζωή και η ταινία Maestro εξερευνά «την πολύπλοκη αγάπη του Leonard και της συζύγου του Felicia Montealegre, από τη μέρα που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι, το 1946, τον αρραβώνα τους, μέχρι τον γάμο που κράτησε 25 χρόνια και τα 3 παιδιά τους».

Κάπου εκεί, θα δούμε και τον εραστή του Bernstein που ερμηνεύει ο 44χρονος Matt Bomer και ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του casting για αυτό. Οι νέες φωτογραφίες τους δείχνουν να φιλιούνται σε έναν δρόμο της Νέας Υόρκης και ίσως δεν είναι τυχαίο που γίνεται τον Ιούνιο, μήνα του Pride. Το υπόλοιπο cast θα συμπληρώσουν οι Carey Mulligan (στον ρόλο της Montealegre), Jeremy Strong, Maya Hawke και Sarah Silverman.

Για την ιστορία πάντως, ο Cooper είχε αποκαλύψει σε συζήτησε που έκανε για το Variety με τον Mahershala Ali, ότι ήθελε πάντα να γίνει μαέστρος. «Είχα πάθει εμμονή και είχα ζητήσει μία μπαγκέτα από τον Άγιο Βασίλη όταν ήμουν 8. Άκουγα τη μουσική, την ερωτευόμουν και προσπαθούσα να μάθω κάθε σημείο ενός κομματιού, όπως το κονσέρτο βιολιού για το Opus 35 του Τσαικόφσκι», είπε ο ηθοποιός.

Τελικά κατάφερε να πείσει τον Steven Spielberg ότι πρέπει να σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία για τη ζωή του Bernstein και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.