CELEBRITIES

H Rebel Wilson έκανε come out: «Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα, αλλά αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια πριγκίπισσα»


JTeam

10 Ιουνίου 2022

H Rebel Wilson έκανε come out: «Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα, αλλά αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια πριγκίπισσα»
Instagram/ rebelwilson
«Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα της Disney αλλά τελικά αυτό που χρειαζόμουν όλο αυτόν τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα»

H Rebel Wilson μόλις μοιράστηκε τον νέο έρωτά της με τον κόσμο και τα social. Την Πέμπτη, η 42χρονη ηθοποιός και κωμικός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, που μοιράζει το πιο αυθόρμητο της χαμόγελο δίπλα στη νέα της σύντροφό και σχεδιάστρια, Ramona Agruma.

Έτσι αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλη και να εκφράζει τον έρωτά της για τη Ramona με υπερηφάνεια με τα εξής λόγια: «Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney... αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός του «Pitch Perfect», στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε πότε γνωρίστηκαν αλλά οι δυο τους πριν τρεις μήνες είχαν πάει μαζί σε πάρτι του Vanity Fair και μετά είχαν ταξιδέψει μαζί στη Γιούτα. Όπως εξομολογήθηκε φιλικό της πρόσωπο στο People: «Είναι πολύ καλά στη νέα της σχέση και δεν την έχω ξαναδεί τόσο χαρούμενη».

H Rebel Wilson τον Μάιο αποφάσισε να μοιραστεί ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που της συνέβη, πριν ξεκινήσει το #MeToo.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η 42χρονη κωμικός περιέγραψε αυτό που συνέβη, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του θύτη. «Με κάλεσε σε ένα δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του. Μετά μου ζήτησε να προβώ σε μία σεξουαλική πράξη μπροστά στους φίλους του. Ήταν φριχτό και αηδιαστικό».

Πλέον, αναρωτιέται πώς θα το χειριζόταν αν συνέβαινε σήμερα, σε μία εποχή όπου όλα αυτά είναι μηνύσιμα και οι γυναίκες μιλούν ανοιχτά για την παρενόχληση και την κακοποίηση. «Γιατί έμεινα σε αυτή την κατάσταση, με αυτόν τον απαίσιο τύπο; Έπρεπε να είχα φύγει γιατί δεν άξιζε. Αλλά ταυτόχρονα, υπήρχε αυτή η φωνή που μου έλεγε ότι έπρεπε να φανώ επαγγελματίας και να τελειώσω την ταινία. Τώρα δεν θα το έκανα. Θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου πολύ περισσότερο γιατί θα έβλεπα το θάρρος που έδειξαν όλες οι άλλες γυναίκες και θα έδιναν και σε εμένα την ευκαιρία να το κάνω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.