CELEBRITIES

«Ακόμα σ' αγαπώ»: Ο Brad Pitt εξομολογείται στη Gwyneth Paltrow και μιλά για τη σχέση τους


JTeam

15 Ιουνίου 2022

«Ακόμα σ' αγαπώ»: Ο Brad Pitt εξομολογείται στη Gwyneth Paltrow και μιλά για τη σχέση τους
Ο Brad Pitt μπορεί να μη δίνει συνεντεύξεις συχνά, αλλά όταν το κάνει είναι πάντα αποκαλυπτικός και δε διστάζει να εκφράσει όσα νιώθει

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην πρώην του σύντροφο και ηθοποιό, Gwyneth Paltrow, στο wellness site που είναι η ιδρύτρια -το γνωστό Goop.

Με αφορμή τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Pitt καθώς λάνσαρε ένα νέο brand ρούχων, God's True Cashmere, με κομμάτια τα οποία είναι διαθέσιμα στο site της Paltrow. Μίλησαν φυσικά για το πώς ξεκίνησε το νέο εγχείρημα του ηθοποιού αλλά εμείς θα εστιάσουμε σε όσα συζήτησαν για τη σχέση τους.

Ο Pitt και η Paltrow ήταν μαζί από το 1994 μέχρι το 1997 και μάλιστα η σχέση τους πήγαινε τόσο καλά που φτάσανε κοντά στον γάμο.

Jenny.Gr

Η Paltrow ρώτησε τον ηθοποιό για τον πατέρα της και σκηνοθέτη, Bruce Patrow και πώς ήταν η σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα δήλωσε μεταξύ άλλων, «τελικά δεν παντρευτήκαμε, δυστυχώς», με τον Pitt να απαντάει «Σωστά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

«Ναι. Σωστά. Επιτέλους βρήκα τον Brad που έπρεπε να παντρευτώ. Μου πήρε 20 χρόνια», απάντησε η Paltrow, αναφερόμενη στον νυν σύζυγό της, Brad Falchuk. Ο Pitt τότε της απάντησε: «Είναι υπέροχο να σε έχω ως φίλη μου». Η Paltrow έγινε πιο εκδηλωτική και του είπε «Σ' αγαπώ πολύ» και εκείνος απάντησε «Κι εγώ, ακόμα σ' αγαπάω».

Jenny.Gr

Τέλος, αφού οι δυο ηθοποιοί αποκάλυψαν πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον μετά από τόσα χρόνια που χώρισαν, ο Pitt αναφέθηκε στη σχέση με τον πατέρα του:

«Είχε μια βαθιά επίδραση πάνω μου. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ αστείος. H καθοδήγησή του ήταν πολύ σημαντική για εμένα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.