CELEBRITIES

Renaissance: Η Beyoncé επιστρέφει με νέο album και νέο Vogue cover, ως club kid του 20ου αιώνα


JTeam

16 Ιουνίου 2022

Renaissance: Η Beyoncé επιστρέφει με νέο album και νέο Vogue cover, ως club kid του 20ου αιώνα
Η Beyoncé φωτογραφήθηκε από τον Rafael Pavarotti φορώντας extravagant δημιουργίες σε ένα disco inspired σκηνικό για να δώσει το «στίγμα» της μουσικής της αναγέννησης. 

Η Beyoncé ανακοίνωσε το νέο της album, Renaissance, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.

Το Renaissance, το οποίο θα είναι το έβδομο album της τραγουδίστριας, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με το Spotify, την Apple Music και το Tidal. Και οι τρεις streaming πλατφόρμες έδωσαν ελάχιστες λεπτομέρειες για την νέα μουσική της Queen Bey, δημοσιεύοντας απλώς την ημερομηνία κυκλοφορίας και τον τίτλο.


Ένα fan page στο Twitter μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την Apple Music, στο οποίο δείχνει ότι το «Act I» θα περιλαμβάνει 16 κομμάτια.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Renaissance, η ίδια η star μοιράστηκε την νέα της φωτογράφιση στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η Beyoncé φωτογραφήθηκε από τον Rafael Pavarotti φορώντας extravagant δημιουργίες σε ένα disco inspired σκηνικό για να δώσει το «στίγμα» της μουσικής της αναγέννησης.

Σε ένα concept που εμπνεύστηκε η ίδια σε συνεργασία με την ομάδα της Vogue τη βλέπουμε να εμφανίζεται από τη μία με δημιουργίες υψηλής ραπτικής, όπως ένα χρυσό gown Schiapparelli και από την άλλη με πανύψηλα 80s platform heels και ένα ροζ maxi vinyl παλτό που αγγίζει το dancefloor. Μια τεράστια disco μπάλα, μια μοτοσυκλέτα και ένα άλογο στην ατμοσφαιρικά φωτισμένη σκηνή είναι τα συστατικά μιας σειράς εμβληματικών εικόνων.

Σε αυτό που μπορεί να είναι το πιο φιλόδοξο μουσικό project της μέχρι σήμερα, η σταρ που διαμορφώνει την σύγχρονη κουλτούρα αντανακλάται το μουσικό ηχητικό τοπίο της Αμερικής στα τέλη του 20ου αιώνα. «Η δημιουργία ήταν μια μακρά διαδικασία», εξηγεί στον Edward Enninful στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, με την πανδημία να της δίνει πολύ περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί ξανά και ξανά κάθε απόφαση. Όπως ακριβώς της αρέσει.

Η σούπερ σταρ βρίσκεται σε μια πολύτιμη στιγμή της ζωής της. Τώρα στα 40 της, νιώθει καλύτερα από ποτέ ως μητέρα, καλλιτέχνης και γυναίκα. Το επερχόμενο άλμπουμ της είναι μουσική που σε κάνει να ανεβαίνεις, που στρέφει το μυαλό σου σε κουλτούρες και υποκουλτούρες, μουσική που θα κάνει το κοινό να χορέψει και να ερωτευτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS