CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow για την αυτοαποδοχή, το ρητό του Shakespeare που ακολουθεί ευλαβικά και την παράξενη πρωινή της συνήθεια


JTeam

17 Ιουνίου 2022

Η Gwyneth Paltrow για την αυτοαποδοχή, το ρητό του Shakespeare που ακολουθεί ευλαβικά και την παράξενη πρωινή της συνήθεια
Instagram/ gwynethpaltrow
Μιλώντας πρόσφατα στο WSJ., η star δεν θεωρεί ότι η Goop είναι μια ολόκληρη sexual wellness αυτοκρατορία αλλά ένα περιβάλλον που προσφέρει ίσες ευκαιρίες στον έρωτα

Η Gwyneth Paltrow έχει βάλει στόχο να βελτιώσει την ερωτική ζωή των ζευγαριών με τη νέα της σειρά στο Netflix, Sex, Love & Goop, που θέτει στο επίκεντρο το σεξ. Μαζί με την ομάδα του Goop συναντούν διάφορα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους και πραγματοποιούν μαζί τους θεραπευτικές συνεδρίες.

Ζευγάρια που βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου, που έχουν πρόβλημα με το σώμα τους, που δεν έχουν ζήσει ποτέ τον οργασμό παίρνουν μέρος στις συζητήσεις για να βρουν τι είναι αυτό που πραγματικά φταίει. Μέσα από συμβουλές, πρακτικές ασκήσεις και μαθήματα, οι συμμετέχοντες ξεκινούν ένα ταξίδι που σκοπό έχει να τους οδηγήσει στην καλύτερη ερωτική ζωή που θα μπορούσαν να έχουν.

Η star εμφανίζεται στην οθόνη, μιλώντας ανοιχτά με τη φίλη της και intimacy coach, Michaela Boehm, με την άνεση, με την οποία θα έπρεπε να μιλούν όλοι όταν αφηγούνται ερωτικές εμπειρίες. Τη στιγμή που γυναίκες μένουν ολόγυμνες μπροστά στον καθρέφτη, η Paltrow ακούγεται να λέει στη Boehm: «Η επόμενη δουλειά που πρέπει να κάνω με τον εαυτό μου, είναι η αληθινή αποδοχή γιατί πραγματικά παλεύω σκληρά με τον χρόνο και προσπαθώ να μην απογοητεύομαι από την εμφάνισή μου αλλά δεν τα καταφέρνω και τόσο».

Μιλώντας πρόσφατα στο WSJ., η star δεν θεωρεί ότι η Goop είναι μια ολόκληρη sexual wellness αυτοκρατορία αλλά ένα περιβάλλον που προσφέρει ίσες ευκαιρίες στον έρωτα. Όσο για την αυτοαποδοχή της, δεν έχει πάψει λεπτό να κάνει έντονη κριτική στον εαυτό της αλλά πάντα προσπαθεί να συνειδητοποιεί, ειδικά μέσω του show, ότι σημασία έχει να δεχτούμε τελικά ποιοι είμαστε στ' αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι «μέρος της αρνητικής φωνής μας». Τα υπόλοιπα μετά την αποδοχή μας έχουν να κάνουν με την ουσιαστική επικοινωνία μας με τους άλλους και η Paltrow ομολογεί πως δεν είναι και τόσο καλή σε αυτό αλλά είναι κάτι που το καλλιεργεί μέρα με τη μέρα παρέα με τον σύντροφό της αφού ο ίδιος της δημιουργεί χώρο για να νιώθει άνετα.

Μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός μέσα από τη νέα της συνέντευξη αποκαλύπτει συγκεκριμένα μυστικά που της χαρίζουν ευεξία και νεανικότητα αλλά αποκαλύπτει κι ένα ρητό του Shakespeare που εφαρμόζει πλέον ευλαβικά στη ζωή της. Αν το είχατε πάντα απορία, η ιδρύτρια της Goop ξυπνάει κάθε Δευτέρα, (αν όχι καθημερινά), στις 6:30 το πρωί και κάνει το ίδιο τελετουργικό που της χαρίζει φρέσκια αναπνοή. Βάζει μια μεγάλη κουταλιά στο στόμα της από λάδι καρύδας που είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια από μέντα και το κρατάει για 10', συνεχίζοντας κανονικά τις δουλειές της.

Πρόκειται για μια τεχνική από την Αγιουρβέδα που υπόσχεται να διώξει τις τοξίνες μακριά από τον οργανισμό, κάνοντας τα δόντια ολόλευκα. Μετά, η star κάνει για περίπου 20' υπερβατικό διαλογισμό μαζί με τον σύζυγό της, Brad Falchuk, πριν ακόμη πιουν καφέ.

Όσο για το πρωινό; Φροντίζει να το φτιάχνει για όλους τους άλλους αλλά εκείνη πίνει μόνο καφέ. Σειρά έχει το workout, ένα υγιεινό smoothie με ginger και κουρκουμά ενώ μετά τη γυμναστική φροντίζει να παίρνει βιταμίνες. Το άτομο που εμπιστεύεται τυφλά εδώ και 16 χρόνια για τις ασκήσεις της είναι η Tracy Anderson ενώ τα απογεύματα απολαμβάνει μεγάλους περιπάτους.

Το ρητό που έχει αλλάξει τη ζωή της star, είναι ένα του Shakespeare. «Στον εαυτό σου να είσαι αληθινός» και όπως λέει η ίδια: «Αν κάτσεις και σκεφτείς τι σημαίνει αυτό και το φέρεις στο κέντρο της ύπαρξής σου, θα είναι η καλύτερη συμβουλή που έχεις ακούσει ποτέ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.