CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez ευχήθηκε στον Ben Affleck για τη γιορτή του Πατέρα με ένα συγκινητικό post


JTeam

20 Ιουνίου 2022

Η Jennifer Lopez ευχήθηκε στον Ben Affleck για τη γιορτή του Πατέρα με ένα συγκινητικό post
Instagram/ jlo
«Χρόνια πολλά στον πιο τρυφερό, αγαπημένο, στοργικό, συνεπή και ανιδιοτελή μπαμπάκα»

Η γιορτή του Πατέρα μόλις πέρασε και πολλοί ήταν οι διάσημοι που υμνήθηκαν από τα παιδιά και τις γυναίκες τους. Ανάμεσά τους και ο Ben Affleck, ο οποίος έλαβε ξεχωριστές ευχές από την αγαπημένη του, Jennifer Lopez, λιώνοντας το Instagram.

Μπορεί να μην έχουν αποκτήσει μαζί παιδιά αλλά η star γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ben πέρα από εκπληκτικός σύντροφος, είναι και εκπληκτικός πατέρας. «Χρόνια πολλά στον πιο τρυφερό, αγαπημένο, στοργικό, συνεπή και ανιδιοτελή μπαμπάκα», είναι τα λόγια που συνόδευσαν το post της, το οποίο έγινε αμέσως viral.

Το post περιλαμβάνει τρυφερά τους στιγμιότυπα από διακοπές και μέρη που έχουν πάει. Ο Ben Affleck έχει αποκτήσει με τη Jennifer Garner τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel ενή η Lopez τα δίδυμα Emme και Max με τον Marc Anthony το 2008.

Τον Απρίλιο και σχεδόν έναν χρόνο μετά την επανασύνδεσή του, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε, είκοσι χρόνια μετά τον προηγούμενο αρραβώνα τους που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Lopez έχει μάλιστα μια ξεχωριστή σύνδεση με τα παιδιά του Ben και όπως έχει αναφέρει παλαιότερα κοντινό τους πρόσωπο: «Θέλουν να κάνουν αυτή τη μεικτή οικογένεια να πετύχει και η Garner το βρίσκει φανταστικό, δεν την νοιάζει που τα παιδιά περνούν χρόνο με τον πατέρα τους και τη Jlo γιατί έχει κι αυτή χρόνο να ξεκουραστεί, κάτι αρκετά σπάνιο».

Μπορεί φυσικά, η ιδέα ενός παιδιού από τον Ben και την Jennifer να ενθουσιάζει τους fans τους, όμως οι ίδιοι θεωρούν πως ζουν ιδανικά αυτή τη στιγμή.

«Η Jennifer φέρεται στα παιδιά του Ben σαν μαμά τους. Ο ένας επέστρεψε στη ζωή του άλλου με μια οικογένεια πίσω του και όλοι είναι ευλογημένοι που τα παιδιά τους είναι τόσο καλά. Επικεντρώνονται λοιπόν στο να τα μεγαλώσουν για να γίνουν καλοί ενήλικες και τα πέντε παιδιά αρκούν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.