CELEBRITIES

Η Anne Hathaway απαντά σε ερωτήσεις 20 διάσημων φίλων της και αποκαλύπτεται


JTeam

22 Ιουνίου 2022

Η Anne Hathaway απαντά σε ερωτήσεις 20 διάσημων φίλων της και αποκαλύπτεται
Interview Magazine
Η Anne Hathaway μιλά για όλα στο περιοδικό Interview, και φωτογραφίζεται από τον Collier Schorr σε ένα ολόφρεσκο editorial

H Anne Hathaway, 21 χρόνια μετά το The Princess Diaries, έχει καταφέρει να συμφιλιωθεί με τη φήμη της από «αγαπημένη του Hollywood» σε βασίλισσα του rom-com που μπορεί να σηκώσει μια ολόκληρη ταινία στους ώμους της, ή να είναι η ήρεμη δύναμη μέσα σε αυτή. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη φετινή σειρά της Apple TV+ WeCrashed, όπου ερμηνεύει έναν σκοτεινό ρόλο, σε ένα σενάριο βασισμένο στην πραγματική ιστορία μίας startup που έγινε κολοσσός και μετά κατέρρευσε.

Αν αναζητούσατε στη Google «Γιατί σε κάποιους δεν αρέσει η Anne Hathaway» η μοναδική απάντηση που θα εμφανιζόταν στην κορυφή είναι «γιατί είναι τέλεια».

Τώρα πρωταγωνιστεί στην ταινία Armageddon Time με τον Jeremy Strong, 2 χρόνια μετά το Serenity. Πρόκειται για ένα δράμα που εκτυλίσσεται στο Queens τη δεκαετία του '80 και περιγράφει την ενηλικίωση αλλά και τις οικογένειες μεταναστών που κυνηγούν το αμερικανικό όνειρο.

Η διάσημη ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πρέσβειρα του οίκου κοσμημάτων Bulgari εντυπωσιάζοντας στην καμπάνια όπου πρωταγωνιστεί παρέα με την Zendaya, έδωσε την πιο cool συνέντευξη της ζωής της απαντώντας στις ερωτήσεις άλλων διάσημων φίλων και συναδέλφων της για το Interview Mag. Jessica Chastain, Matthew McConaughey, αλλά και Marc Jacobs και Anna Wintour είναι ανάμεσα στους λαμπερούς celebrities που θέτουν τις ερωτήσεις και η Anne Hathaway -Annie όπως την αποκαλούν οι φίλοι της- απαντά.

Την ίδια ώρα φωτογραφίζετα από τον Collier Schorr φορώντας τα πιο ποθητά designer items στο γυμναστήριο και εντυπωσιάζει.

H Jessica Chastain τη ρωτά ποια δεξιότητα θα επέλεγε αν θα μπορούσε να μάθει κάτι αμέσως. «Αν έπρεπε να διαλέξω μια δεξιότητα που θα μπορούσα να έχω αμέσως, είναι η σχέση ανάμεσα στο να είμαι μπαλαρίνα επαγγελματικού επιπέδου και να είμαι πιανίστρια σε επίπεδο συναυλιών. Γιατί αυτό το μυαλό και αυτό το σώμα και αυτή η δύναμη και αυτή η ικανότητα να εκφραστείς χρειάζονται και στη ζωή. Και τα δύο απαιτούν τόσο τεράστια ευφυΐα, τελειοποίηση και πειθαρχία, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράς με τον κόσμο», απαντά.

O σχεδιαστής Rick Owens την ρωτά ποιο είναι το ασφαλές μέρος της και η Αnne Hathaway απαντά: «Θα μπορούσα να πω ότι μέσα στο δερμάτινο jacket Rick Owens που αγόρασα στον εαυτό μου ως δώρο στο τέλος των γυρισμάτων The Devil Wears Prada. Αλλά στην πραγματικότητα δεν αναζητώ φυσικά μέρη ως ορισμό για την ασφάλειά μου. Δεν νομίζω ότι ζούμε σε αρκετά σταθερούς καιρούς για αυτό. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ καταστροφικό, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά πρακτικό. Η θέση μου λοιπόν είναι η ευγνωμοσύνη».

O Matthew McConaughey ορμώμενος από μία πρόσφατη συζήτηση που είχαν οι δύο ηθοποιοί μεταξύ τους, τη ρωτά για τον φεμινισμό.

«Αυτήν τη στιγμή συγκεκριμένα, υπάρχει σε πολλαπλά επίπεδα. Είμαι ο ορισμός του ανθρώπου που πιστεύει στην ισότητα για τις γυναίκες, αλλά θα πρόσθετα για όλα τα φύλα. Και ο φεμινισμός ως κίνημα είναι φυσικά περίπλοκος, αλλά πρέπει επίσης να κινείται προς το concept ότι ο φεμινισμός δεν είναι προκλητικός» λέει η 39χρονη ηθοποιός.

O Marc Jacobs την ρωτά για ποιο look που έχει φορέσει στο παρελθόν μετάνιωσε και θα ήθελε να διαγράψει μια για πάντα. «Ήταν μια φορά που ήμουν πολύ νέα και ντυνόμουν μόνη μου για μια εκδήλωση.Έφτασα στο κόκκινο χαλί και δεν ήξερα ότι το φόρεμά μου ήταν διαφανές και δεν φορούσα σουτιέν».

Την ίδια στιγμή η Mindy Kalling θέλει να μάθει για ποιους ανθρώπους του πολιτισμού η Anne Hathaway πιστεύει ότι έχουν "Big Dick Energy". H Lizzo, η Billie Eilish, o Harry Styles, Michelle Yeoh και ο σχεδιαστής Christopher John Rogers είναι μερικοί από αυτούς που θαυμάζει η star για την ενέργεια τους.

«Προτιμάς το τραγούδι ή την υποκριτική και πώς καταφέρνεις να είσαι καλή και στα δύο;» είναι η ερώτηση του Jake Gyllenhaal για την Anne Hathaway. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τραγουδίστρια γιατί η μαμά μου μπορεί πραγματικά να τραγουδήσει. Ήταν ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούσαν να κάνουν ένα δωμάτιο να σωπάσει οπότε μεγάλωσα ακούγοντας αυτό και λέγοντας: "Αυτό είναι τραγουδιστής". Έχω ωραία φωνή και πρέπει να δώσω τα εύσημα στη δασκάλα φωνητικής μου εδώ και πολλά χρόνια, την Joan Lader, η οποία με έχει μάθει τον σωστό τρόπο να τραγουδάω. Αλλά η υποκριτική ήταν πάντα εκεί που ένιωθα ότι είχα το μεγαλύτερο εύρος έκφρασης και μου αρέσει ο τρόπος που τα κομμάτια του παζλ ταιριάζουν μεταξύ τους για τη δημιουργία μιας παράστασης. Συνήθως με το τραγούδι είσαι εσύ και το κοινό, αλλά στην υποκριτική είσαι εσύ και μια ομάδα άλλων ανθρώπων. Λατρεύω την ομαδική δουλειά της υποκριτικής».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.